Bij een schoenmerk met de naam Hartjes denken wij meteen aan kinderschoenen, maar nee, fout! Hartjes schoenen zijn er voor volwassenen, voor dames en voor heren.

De naam van Hartjes schoenen heeft dan ook niets met het hartjessymbool te maken. De schoenfabrikant Hartjes komt uit Oostenrijk en is in 1953 opgericht door de Oostenrijkse orthopeed Heinrich Hartjes.

Al meer dan 60 jaar maakt Hartjes schoenen die bijzonder goed voor de voeten, gewrichten en de rest van het lichaam zijn. Heel comfortabele schoenen met de focus de gezondheid en draagcomfort, maar ook schoenen die er aantrekkelijk uitzien. Hartjes is er de belangrijkste schoenfabrikant van Oostenrijk mee geworden.

Aanbiedingen Hartjes schoenen in Nederland

Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van Hartjes schoenen voor het aanbod bij de Nederlandse schoenenwinkels.

Dit zijn de beste en goedkoopste online schoenenwinkels voor Hartjes schoenen in Nederland. Met het grootste aanbod tegen de beste prijzen.

Informatie Hartjes schoenen

Hartjes schoenen zijn niet alleen comfortabel om te dragen, ze zijn ook gemaakt van plantaardig gelooid leder en verlijmd met melklijm. Deze plantaardige materialen zorgen ervoor dat Hartjes schoenen heel geschikt zijn voor mensen met een allergie. Dat geldt ook voor de 100% chroomvrije schoenen die Hartjes in zijn collectie heeft.

Natuurlijk hoort er bij comfortschoenen de mogelijkheid om eigen zolen te dragen. Bij Hartjes kan dat. Het voetbed, van kurk of leder, is uitneembaar.

In 2005 werd er onder de naam Mocos een dochterbedrijf opgezet dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en maken van zeer gezonde voetbedden. Deze worden natuurlijk in Hartjes schoenen gebruikt maar ook in comfortschoenen van andere merken.

De comfortabele Hartjes comfortschoenen zijn er in talloze modellen voor dames en heren. Laarzen, sneakers, sandalen, booties, instappers, pantoffels, wandelschoenen, veterschoenen, Hartjes maakt ze allemaal. Kijk maar bij de eerder genoemde aanbiedingen van Hartjes schoenen.

Zie ook: