Hatley is een Canadees merk dat kleding en schoenen maakt. In Nederland is Hatley vooral bekend om hun Hatley regenlaarzen voor kinderen.

Opmerkelijk zijn hun regenlaarzen met handvatten. Kleine kinderen kunnen deze laarzen dankzij de handvatten snel en makkelijk aan- en uittrekken.

In Amerika is Hatley al een begrip als fabrikant van regenlaarzen en regenkleding, maar ook van pyjama’s, schoenen, kinderkleding en zwemkleding. In Nederland zijn het vooral de Hatley regenlaarzen voor kinderen en de regenkleding waarmee het Canadese merk bekend is. Dit zijn vrolijke laarzen van goede kwaliteit die heel betaalbaar zijn. Kijk maar bij de aanbiedingen van Hatley regenlaarzen en pantoffels bij de belangrijkste schoenenwinkels in Nederland.

De Hatley regenlaarzen zijn opvallend vrolijk gekleurd en voorzien van leuke figuurtjes en patronen. Het dierenrijk en de natuur vormen een inspiratiebron voor de prints van deze Hatley regenlaarzen voor kinderen. Je hebt de Hatley regenlaarzen zonder en met handvatten.

Hatley pantoffels

Naast regenlaarzen (waar Hatley vooral om bekend is) maakt de Canadese kinderschoenenfabrikant ook leuke pantoffels voor kinderen. Kijk bijvoorbeeld eens bij hun kinderpantoffels met langharige teddy.

Informatie Hatley laarzen en schoenen

Hatley werd ruim 20 jaar geleden in Canada opgericht door het echtpaar John en Alice Oldland. Alice maakte schilderijen van boerderijdieren en haar man John besloot deze te gebruiken als print op schorten die ze via hun cadeauwinkel in het dorp North Hatley. Hiermee was het modemerk Hatley geboren. Na de pensionering van de Oldlands namen hun drie zonen het bedrijf over en maakte Hatley tot wat het nu is, één van snelst groeiende kledingmerken in de USA en Canada.

Kijk voor alle Hatley regenlaarzen (zowel zonder als met handvatten) bij de bovenstaande aanbiedingen.

Foto’s: Hatley

Onderwerpen:
Hatley regenlaarzen, Hatley laarzen, regenlaarzen met handvatten, kinderen.

Productselectie: Amazon