Grendha is een minder bekend merk slippers en sandalen. Grendha slippers zijn veel modieuzer dan de slippers van andere merken schoenen.. De damesslippers en meisjesslippers van Grendha zijn uniek te noemen. De slippers en sandalen hebben een geheel eigen stijl waarbij sierlijke frutsels niet geschuwd worden.

Hier koop je Grendha schoenen online

Kijk maar eens bij de onderstaande aanbiedingen van Grendha schoenen van de belangrijkste online schoenenwinkels om te zien hoe bijzonder de sandalen en slippers van dit merk schoenen er uit zien.

Slippers in Afrikaanse stijl

Vooral de Grendha Africa lijn bestaat uit bijzondere slippers en sandalen. Steentjes, vlechtjes en kralen en bijpassende bonte kleuren geven deze damesslippers een bijzondere Afrikaanse stijl.

Informatie Grendha slippers

Grendha is in 1994 opgericht. Het hoofdkantoor staat in Orlando (Florida) maar de modieuze slippers worden in Brazilië gemaakt. En laat Brazilië nou net het land zijn waar heel veel goede slippers vandaan komen, denk maar aan de slippers van Havaianas en Ipanema. Maar terwijl die merken vooral eenvouige teenslippers maken zijn de Grendha slippers veel complexer van design.

Grendha sandalen en slippers worden steeds populairder. Je komt deze opvallende en originele damesschoenen dan ook in steeds meer winkels overal ter wereld tegen. Naast damessandalen en damesslippers maakt Grendha ook andere zomerse damesschoenen zoals ballerina’s en pumps, maar deze zijn in Nederland moeilijker te vinden.

Maar gelukkig zijn er goede online schoenenwinkels die een mooi assortiment aan Grendha schoenen aanbieden tegen mooie prijzen. Hun aanbiedingen vind je bij de eerder genoemde aanbevolen winkels.
Onderwerpen:
Grendha slippers, Grendha sandalen, modieuze slippers, Grendha schoenen.