Hundred schoenen zijn dames- en herenschoenen en laarzen van hoge kwaliteit. Bijzonder nette en stijlvolle schoenen en laarzen ook. En Hundred schoenen zijn comfortabel om te dragen. En ze hebben een tijdloos design. Hundred-100 schoenen en laarzen (zoals ze officieel heten) passen in ieder hedendaags modebeeld.

Waar kun je Hundred-100 schoenen kopen?

Hundred-100 schoenen zijn in Nederland helaas erg lastig verkrijgbaar. Maar hieronder vind je de online aanbiedingen in Nederland van de schoenen van dit merk

Goed te combineren

Hundred-100 laarzen en schoenen zijn makkelijk te combineren. Dat komt onder meer doordat Hundred schoenen geen opvallende kleuren hebben. Zwart of bruin zijn de basis van de meeste schoenen van dit stoere Italiaanse merk schoenen. Wel spelen de designers veel met tinten. En het komt regelmatig voor dat Hundred schoenen en laarzen in twee kleuren zijn uitgevoerd, zowel bruin als zwart. Zo kan de schoen volledig tweekleurig zijn, of er wordt alleen gebruik gemaakt van een contrasterende neus.

Laarzen en schoenen voor dames en heren

Hundred maakt zowel damesschoenen als herenschoenen. Het zijn nette maar modieuze en stijlvolle schoenen en laarzen om te zien. Hundred heeft onder andere veterschoenen, booties en driekwartlaarzen in de collectie. Al deze Hundred laarzen en schoenen zien er bijzonder het uit en kunnen daardoor uitstekend zakelijk worden gedragen.

Als materiaal wordt er hoofdzakelijk gebruik gemaakt van leer, eventueel afgewerkt met su├Ęde. De zolen van Hundred schoenen zijn van rubber.

Het merk Hundred-100 is in 2002 opgericht in het Italiaanse Toscane. Deze regio staat bekend om zijn uitstekende runderleer en om de vele schoenenfabrieken en schoenenfabriekjes die dit mooie leer omtoveren tot prachtige schoenen en laarzen. Dit gebeurt met veel vakmanschap door de vele goed opgeleide schoenmakers in deze regio. Dit is ook bij Hundred-100 het geval. De schoenen en laarzen van dit werk worden met veel zorg en vakmanschap ontworpen en gemaakt.

Kijk maar bij de bovenstaande aanbieders voor alle mooie Hundred-100 laarzen en hun prijzen.


Foto’s: Hundred-100
Productselectie: Amazon


Onderwerpen:
Hundred schoenen, Hundred 100 schoenen, veterschoenen, laarzen.