Ippon Vintage schoenen zijn unieke damesschoenen om te zien. Zoals de naam al aangeeft hebben Ippon Vintage schoenen een vintage stijl, maar deze is gecombineerd met een uniek modern design.

Denk bij Ippon Vintage schoenen aan sneakers en espadrilles met enorm hoge zolen. Aan een ballerina-schoen met alle kleuren van de regenboog (en meer!), aan damesschoenen met gekke kleurcombinaties en aan leren laarsjes met een totaal van de standaard afwijkende vormgeving. Veel origineler dan Ippon Vintage schoenen kunnen damesschoenen niet zijn.

Ippon Vintage schoenen in Nederland kopen

Ippon Vintage schoenen zijn in Nederland online te koop via enkele grote online schoenenwinkels. Kijk bij hun aanbiedingen van Ippon Vintage schoenen waar je deze unieke damesschoenen en dameslaarzen kunt kopen.

Informatie Ippon Vintage schoenen

Ippon Vintage schoenen komen uit Nantes in Frankrijk. Daar werkt een team van zeer creatieve en kunstzinnige ontwerpers aan damesschoenen die met de schoenen van geen ander merk te vergelijken zijn. Klassieke vintage stijlen worden gemixt met nieuwe frisse ideeen en designs worden opnieuw uitgevonden. Dikke zolen, speelse materialen, metallics, prints, franjes alles wordt geprobeerd en uitgetest. Maar alleen de beste vondsten worden in Ippon Vintage schoenen verwerkt. Origineel, creatief, kunstzinnig, uniek en out of the box.

Kijk bij de eerder genoemde beste winkels voor Ippon Vintage schoenen en Ippon Vintage laarzen tegen een lage prijs. Je vindt daar alle modellen, alle prijzen en alle informatie.
Onderwerpen:
Ippon Vintage schoenen in Nederland kopen, damesschoenen, laarzen.