Kallisté is een Italiaans schoenmerk dat is gespecialiseerd in damesschoenen en dameslaarzen. Kallisté schoenen en Kallisté laarzen zijn absoluut geen doorsnee schoenen en laarzen.

Integendeel, Kallisté schoenen zijn echte design-schoenen. Het zijn stuk voor stuk kunststukjes. Wie unieke damesschoenen zoekt moet vooral eens naar Kallisté schoenen kijken.

Bij sommige Kallisté schoenen vraag je je af of er wel op te lopen is, zo kunstzinnig zijn deze schoenen opgebouwd. Niet alle Kallisté schoenen zijn dan ook in Nederland te koop. Sommige modellen lijken vooral voor de catwalk ontworpen.

Aanbiedingen Kallisté schoenen en laarzen

Wil je weten welke Kallisté schoenen er wel in Nederland te koop zijn. En wat deze bijzondere damesschoenen en dameslaarzen kosten. Kijk dan bij de aanbiedingen van Kallisté schoenen voor het Nederlandse aanbod van dit bijzondere schoenmerk.

“Het mooiste”

Kallisté schoenen worden gemaakt door de Italiaans schoenfabrikant Calzaturificio Mima. Kallisté is oud Grieks voor “het mooiste”. Een gebrek aan zelfvertrouwen hebben de makers dus niet.

Mooi is een kwestie van smaak, en veel Kallisté schoenen hebben een dusdanig uniek design dat ze niet iedereen zullen aanspreken. Maar in de collectie Kallisté schoenen zitten ook wat meer bescheiden modellen, dameschoenen die er wat minder uitspringen dan de extravagante modellen die het merk ook maakt.

Karaktervolle damesschoenen en dameslaarzen

Want andere schoenen van de Kallisté collectie zijn heel wat opvallender. Gewaagd en vernieuwend. Supervrouwelijk of juist mega-stoer. Het zijn schoenen die het karakter van de vrouwen die ze dragen weerspiegelen en versterken.

Kijk bij bovengenoemde aanbiedingen voor de Kallisté schoenen die in Nederland te koop zijn.

Onderwerp: Kalliste laarzen, Kalliste schoenen.