Kawasaki schoenen komen niet uit Japan zoals de motoren met dezelfde naam, maar uit Denemarken. Beide Kawasaki’s hebben dan ook – behalve hun naam – niets gemeen.

Kawasaki maakte aanvankelijk badmintonschoenen maar tegenwoordig zijn het vooral sneakers die de fabriek verlaten. Kawasaki sneakers zijn mooie sterke schoenen voor heren, dames, jongens en meisjes.

Kawasaki schoenen in Nederland online voordelig kopen

Kawasaki schoenen zijn online voordelig te koop, met een vaak hoge korting. Kijk bij onderstaande aanbevolen winkels voor de Kawasaki sneakers en andere Kawasaki schoenen in Nederland.

Kawasaki sneakers

Kawasaki sneakers zijn er als lage sneakers en hoge sneakers in vele kleuren en designs. Ze zijn er van leer en van canvas. Er zijn vele verschillende modellen, maar alle Kawasaki sneakers zien er heel mooi uit. Bovendien zijn het sneakers van hoge kwaliteit en met een prima pasvorm. De meeste Kawasaki schoenen zijn gemaakt van suede en katoen op een zool van natuurlijk rubber. De materialen zijn natuurlijk en de productie is milieuvriendelijk. Zo wordt de zool gevulkaniseerd en niet gelijmd.

De Kawasaki sneakers zijn casual sneakers met een strak design. Door het toepassen van kleuren en opdrukken onderscheiden de Kawasaki schoenen zich van andere sneakers.

Sneakers uit Denemarken

Tegenwoordig is Kawasaki een Deens merk schoenen, maar toen het in 1973 werd opgericht was dat in het toenmalige Oostblokland Tsjecho-Slowakije. Dat gebeurde toen met steun van een Deense distributeur.

Kawasaki schoenen werden al snel populair door hun aangename comfort, de uitstekende grip en de goede stabiliteit. De overstap van badminton-veld naar de straat werd al snel gemaakt, en de sportschoenen werden Kawasaki sneakers. Aan het eind van de jaren 80 werden er al 250.000 paar per jaar verkocht.

En ook tegenwoordig is Kawasaki nog een belangrijke producent van sneakers die sneakers maakt met een zeer goede prijs / kwaliteit verhouding.

Kijk maar bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Kawasaki schoenen voor alle mooie Kawasaki sneakers tegen een lage prijs.

Zie ook: Sneakers advies

Foto: Kawasaki Footwear
Productselectie: Amazon
Onderwerpen:
Kawasaki schoenen, dames, heren, Kawasaki sneakers.