Helemaal hot deze zomer zijn lace up schoenen. Deze geveterde schoenen zijn ideaal voor de zomer. Zo zijn bijvoorbeeld de lace up ballerina’s en de lace up sandalen erg populair. Kijk hier voor informatie over lace up schoenen.

Wat zijn lace up schoenen?

Lace up schoenen zijn open schoenen die voor een groot deel uit veter bestaan. De veters van een lace up schoen lopen vaak tot boven de enkels. Je komt lace up schoenen tegen als sandalen, pumps, ballerina’s en andere damesschoenen.

De veters op de blote huid zorgen er voor dat lace up schoenen er sexy en vrouwelijk uitzien. Deze schoenen geven wat verwarring, zijn je voeten nu bedekt of niet? Dat maakt laced up schoenen tot eigenzinnige schoenen.

Lace up schoenen combineren

Lace up geeft een vrouwelijk tintje, dat nog eens versterkt wordt als de lace up schoenen over hoge hakken beschikken. Als contrast staan lace up schoenen daarom heel leuk bij een stoere outfit, bijvoorbeeld met gescheurde jeans, een spijkerjack of boyfriend jeans. Maar lace up shoes zijn ook heel mooi te combineren met vrouwlijke casual kleding als een kort rokje, skinny jeans of een vintage look.

Lace up schoenen kopen

Lace up schoenen worden gemaakt door steeds meer fabrikanten van modieuze damesmerken. Kijk bij de schoenmaatvinder voor de aanbiedingen van deze en andere schoenen in jouw maat.

Onderwerpen:
Lace up schoenen, lace up sandalen met veters, geveterde schoenen, lace up pumps.