Lakschoenen zijn dit jaar opvallend veel in de schoenenwinkels te vinden. Tijdens de modeshows waren deze glimmende schoenen veelvuldig op de catwalk te vinden, en ook op straat zijn lakschoenen veel te zien.

Lakschoenen (patent leather shoes) heb je in vele soorten. Je hebt lakschoenen in de vorm in de stijlvolle glimmende pumps, als klassieke baroque schoenen, maar ook als stoere veterboots en sexy laklaarzen. Lak beperkt zich niet tot één soort schoen. Lakschoenen en laklaarzen komen in vele soorten en stijlen voor.

Aanbiedingen van lakschoenen en laklaarzen

Kijk maar eens in het overzicht van lakschoenen wat voor moois er allemaal aan lakschoenen en laklaarzen te koop is.

Onderhoud van lakschoenen en laklaarzen

Bij lakschoenen en laklaarzen is het belangrijk dat ze glimmen. En dat wil je natuurlijk zo houden. Maak de lakschoenen regelmatig schoon met een sopje en een schone spons. Behandel de schone lakschoenen en laklaarzen daarna liefst nog bij met hydraterende melk, dan blijven ze langer glimmen.

Met plantaardige olie of citroensap kun je lakleer soepel houden. Dit voorkomt barstjes. Breng de olie of het sap aan en poets de schoenen of laarzen daarna op. Doe dit iedere twee weken op je lakschoenen mooi te houden.

Kijk in het eerder genoemde overzicht van lakschoenen wat er allemaal aan mooie schoenen en laarzen van lakleer te koop is.

Productselectie: Bol.com