Le Temps des Cerises (De Kersentijd) is een bekend Frans strijdlied, maar ook een Frans merk schoenen dat heel mooie schoenen maakt. Maak hier kennis met deze Le Temps des Cerises schoenen.

Le Temps des Cerises schoenen zijn er voor mannen, vrouwen en kinderen. En Le Temps des Cerises schoenen zijn er in vele modellen. Sneakers, laarzen, sandalen, booties en vele andere soorten schoenen.

Aanvankelijk waren Le Temps des Cerises schoenen uitsluitend damesschoenen en dameslaarzen en werden de herenschoenen onder de naam Japan Rags verkocht. De Franse schoenfabrikant heeft echter de merken samengevoegd zodat er nu ook volop Le Temps de Cerises schoenen voor heren te koop zijn. Hieronder vind je zowel de herenschoenen als de schoenen voor dames van Le Temps des Cerises.

Le Temps des Cerises schoenen voor dames en heren

Onder dit label worden vooral veel sneakers verkocht. Deze Le Temps des Cerises sneakers zijn er in vele stijlen. Van neutrale witte sneakers tot glimmende metallic sneakers en modieuze sneakers voor dames in felle kleuren en met glimmende en glitterende details.

Ook omvat de collectie Le Temps des Cerises schoenen voor dames veel leuke laarsjes, instappers, booties, slippers en sandalen.

Informatie Le Temps des Cerises

De geschiedenis van het Franse merk schoenen Le Temps des Cerises begint bij spijkerbroeken. In de jaren 80 importeert importeert  men Amerikaanse Propagande jeans om deze in zijn winkeltje in Marseille te verkopen. Verder verkoopt dit – overigens in die tijd heel bekende winkeltje – vooral tweedehands denim. Zijn zoon ontwikkelt een procedé om denim te laten verkleuren en zo ouder te laten lijken. Zo ontstaat het modemerk Le Temps des Cerises dat vintage en retro kleding produceert.

Als Le Temps des Cerises ook schoenen gaat maken en verkopen zie je daarin de stijl van de retro jeans van dit merk in terug. Le Temps des Cerises heel passende schoenen om bij jeans te dragen. Stoer en een tikkeltje retro.

Kijk bij de bovenin genoemde aanbiedingen van Le Temps des Cerises schoenen voor alle schoenen en laarsjes van dit modieuze Franse merk voor jeans, mode en schoenen.

Foto: Le Temps des Cerises

Onderwerpen:
Le Temps des Cerises schoenen, sneakers, laarzen, laarsjes, dames, heren.