Legero schoenen zijn Oostenrijkse schoenen die bijzonder licht en comfortabel zijn om te dragen. “De lievelingsschoenen van mijn voeten” is de slogan die Legero hanteert, een kreet die goed bij de kwaliteit van Legero schoenen past.

Legero maakt de schoenen die je van een Oostenrijks merk verwacht. Comfortabele schoenen, degelijk, sterk en uitgevoerd in natuurlijke kleuren. Geen modieuze hoogstandjes, maar lekkere schoenen van hoge kwaliteit.

Voordelig online Legero schoenen kopen

De prijs van Legero schoenen is heel redelijk te noemen, vooral gezien de kwaliteit van de schoenen.

Kijk bij de aanbiedingen van Legero schoenen voor het aanbod van de Legero schoenen bij de beste schoenenwinkels in Nederland. Legero schoenen zijn in Nederland vooral te koop via de grote internationale online schoenenwinkels. Nederlandse schoenenwinkels voeren dit Oostenrijkse merk namelijk niet zo vaak.

Jammer, want Legero schoenen zijn uitstekende schoenen voor wie lichte comfortabele schoenen zoekt. Gelukkig zijn er de bovenstaande online aanbiedingen van Legero schoenen en laarzen.

Legero Superfit kinderschoenen

Het merk levert trouwens ook heel goede kinderschoenen, maar deze jongensschoenen en meisjesschoenen verkopen ze onder de naam Legero Superfit.

Informatie Legero

Het schoenmerk Legero werd al in 1872 in het Oostenrijkse Graz opgericht. Het maakt nog steeds al zijn schoenen in Europa. Met 1.000 medewerkers is het één van de grootste schoenfabrikanten van Europa.

Daarom is het verwonderlijk dat de Legero en Superfit schoenen in Nederland niet zo bekend zijn. In vele andere Europese landen is dat wel anders! Legero verkoopt meer dan 600.000 paar lichtgewicht schoenen per jaar.

Kijk hierboven bij de aanbiedingen voor de Legero schoenen en laarzen in Nederland en België tegen de laagste prijs.