Hoera, het is weer lente! En daar horen natuurlijk mooie lente schoenen bij. Weg met die warme laarzen, welkom ballerina’s, mocassins en vrolijk gekleurde sneakers. We hebben er weer zin in!

Hier kijken we naar de mooiste schoenen voor dit voorjaar. Heerlijke lente sneakers die licht zitten en licht tonen.

Sneakers
Vrolijk gekleurde canvas sneakers zijn de lente schoenen bij uitstek. Ze vormen een mooie overgang tussen de koude winter en de de koele open schoenen waar het nu nog wat te koud voor is. Voor de zomer en lente zijn er momenteel prachtige sneakers te koop. Zomersneakers is vrolijke kleuren, zomerse patronen en vaak witte zolen zijn helemaal in de mode.

Ballerina’s
Ook de ballerina’s mogen in het voorjaar weer naar buiten. De beste schoenmerken hebben voor de zomer weer tal van nieuwe modellen uitgebracht. Vooral de zomerse lichtgekleurde ballerina’s zien er dit jaar schitterend uit. Stap met een paar zomerse ballerina’s aan je voeten naar buiten en de zon gaat als vanzelf schijnen.

Moccasins
De indianen droegen ze al. Eeuwen lang! Moccasins zijn comfortabele schoenen van zacht leer. In het voorjaar zijn deze schoenen zowel warm als koel genoeg. Dat maakt moccasins tot zeer geschikte lente schoenen. De moccasins die we nu dragen zijn veel comfortabeler dan de oude indianenschoenen en ze voldoen veel beter aan de eisen die we in deze tijd aan schoenen stellen.

Bootschoenen
Voor heren zijn de bootschoenen echte aanraders. Dit zijn heerlijke casual lente schoenen en zomer schoenen. Bootschoenen zijn heel licht en comfortabel ok te dragen. Ideale herenschoenen voor als het zonnetjes schijnt.

Foto: Keds schoenen


Onderwerpen:
Schoenen lente, lentemode, voorjaar collectie schoenen, mode lente, schoenen voorjaar.