Liu Jo Milano is een Italiaans modemerk dat ondermeer prachtige schoenen en laarzen maakt. Liu Jo damesschoenen zijn er voor vrouwen en meisjes in vele modieuze modellen.

Liu Jo schoenen kunnen sneakers of booties zijn, maar ook ballerina’s, hoge laarzen of pumps.

Liu Jo schoenen zijn heel modieuze schoenen van prima kwaliteit. Kijk voor de prijzen en modellen bij de onderstaandeĀ aanbiedingen van Liu Jo schoenen. Deze online winkels bieden allen een mooi assortiment Liu Jo sneakers en andere Liu Jo schoenen tegen een zeer aantrekkelijk prijs. Vaak met een interessante online korting.

Liu Jo schoenen ademen een romantische sfeer uit, maar deze wordt gekenmerkt door punk-invloeden. Er wordt vaak een speelse mix gemaakt van licht en donker. Kleur speelt een belangrijke rol bij Liu Jo schoenen en laarzen, maar er is geen sprake van uitbundige kleuren. Liu Jo schoenen zijn eerder subtiel gekleurd met kleine nuances.

Sneakers en meer

Het aanbod van Liu Jo schoenen bestaat voor een groot deel uit heel modieuze sneakers voor dames en jonge vrouwen. In Nederland zijn deze Liu Jo schoenen de meest bekende schoenen van deze Italiaanse specialist in damesschoenen. Maar in de aanbiedingen hierboven kom je nog meer mooie Liu Jo damesschoenen tegen zoals laarsjes, sandalen, pumps en veterboots.

Informatie Liu Jo schoenen

Liu Jo is in 1995 door de gebroeders Vannis en Marco Marchi in het Italiaanse Carpi (Modena) opgericht. In enkele jaren tijd groeide Liu Jo uit van een klein fabriekje in wollen kleding tot een internationaal bekend modemwerk met honderden eigen winkels in Europa en Aziƫ. Liu Jo begon met het maken van kleding.

Na de eeuwwisseling begon men met het maken van sieraden, horloges, babykleding, badkleding en onderkleding, en sinds 2008 maakt Liu Jo schoenen. En met veel succes, want bij de aanbiedingen hierboven kom je prachtige Liu Jo sneakers, laarsjes en andere damesschoenen tegen.

Onderwerpen
Liu Jo schoenen, damesschoenen, Liu Jo sneakers, dames, laarsjes, damessneakers.