Manila is een Italiaanse schoenfabrikant die zich aan het seizoen aanpast. Voor de zomer zijn er de populaire Manila moccasins, voor het winterseizoen zijn er de Manila laarzen. In het laatste geval betreft het hoge en lage laarzen voor dames.

Manila schoenen en laarzen online kopen

Manila schoenen zijn in Nederland en België niet heel makkelijk verkrijgbaar, vooral de Manila laarzen niet. Gelukkig zijn er ook hier enkele goede winkels die de Manila schoenen en laarzen online verkopen.

Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van Manila schoenen waar je deze schoenen en laarzen voordelig online kunt bestellen.

Informatie Manila schoenen

Het Italiaanse Manila is een schoenmerk dat garant staat voor kwaliteit en luxe. De schoenen en laarzen worden met veel zorg in Italië met de hand gemaakt van materialen hoogwaardige kwaliteit. Zoals een goed Italiaans schoenmerk betaamt wordt er veel gebruik gemaakt van leer van topkwaliteit en de zolen van Manila schoenen en laarzen zijn van natuurlijk rubber.

Manila moccasins

Het meest bekend is Manila om zijn moccasins. In 1994 begon Manila als specialist in deze instappers. Het zijn luxe moccasins die zowel verkrijgbaar zijn in vrolijke zomerse kleuren als in wat mees bescheiden kleuren voor de koudere maanden van het jaar. Het zijn kwalitatief hoogwaardige mocassins van leer en suède met rubberen zolen. Hierdoor zijn deze moccasins ook geschikt om in de winter te dragen.

Manila laarzen

Later heeft Manila zijn collectie uitgebreid met enkellaarzen en hoge laarzen. Ook deze Manila laarzen zijn met de hand gemaakt van het beste leer. Het aanbod loopt uiteen van stoere motorlaarsjes tot modieuze knielaarzen. Kijk vooral eens bij Manila laarsjes en laarzen als je een nieuw paar dameslaarzen of dameslaarsjes zoekt.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Manila schoenen om deze schoenen, laarsjes en laarzen tegen de laagste prijs te kopen.