Maripé is een Italiaans merk schoenen en laarzen dat stijlvolle charmante damesschoenen en dameslaarzen maakt. Maripé schoenen en laarzen zijn er alleen voor vrouwen.


Maripé schoenen zijn met vakmanschap handmatig gemaakte schoenen en laarzen met een zeer hoge kwaliteit. Het aanbod aan Maripé schoenen is groot en breed.

Pumps, veterschoenen, sandalen, laarzen in alle soorten, ballerina’s,… Maripé laarzen en schoenen heb je in vele modellen. Maar wat voor model ze ook hebben, Maripé schoenen zijn heel mooi, want Maripe is een merk dat zijn schoenen een geweldige uitstraling weet mee te geven.

Informatie Maripé schoenen

Maripé is een oud Italiaans merk schoenen. Al in 1947 werd het merk in het Noord Italiaanse Fiesso d’Artico (regio Venetië) opgericht door de schoenmaker Roberto Panizzolo Maripé. Dat oude zie je nog steeds in een deel van de Maripé collectie terug. Een deel van de Maripé laarzen en schoenen in namelijk vrij klassiek van uiterlijk te noemen. Maar let op, ook heel vaak zijn er in deze klassieke schoenen en laarzen moderne details verwerkt. Maripé schoenen ogen door deze aanpassingen altijd eigentijds.

Maar naast deze klassieke Maripé schoenen brengt het merk ook steeds meer moderne schoenen op de markt zoals vrolijk gekleurde sneakers en instappers voor dames.

Over de kwaliteit van Maripé laarzen en schoenen kunnen we kort zijn. De kwaliteit is uitstekend. Het handmatige ambachtelijke vakmanschap van deze Italiaanse schoenfabrikant, en de strenge keuze voor materialen, dit alles leidt tot schoenen en laarzen van de hoogste kwaliteit.

Laarzen en schoenen die tegen een stootje kunnen, vele jaren gedragen kunnen worden en heerlijk zitten, ook als je ze lange tijd draagt. Schoenen ook die je jarenlang kunt dragen omdat hun design tijdloos is. Kijk dus vooral eens bij de bovenstaande aanbiedingen van Maripé schoenen als je leuke nieuwe damesschoenen of dameslaarzen zoekt.