Maruti schoenen zijn schoenen in Italiaanse stijl en van Italiaanse kwaliteit, en met een Italiaanse naam. Maruti is echter geen Italiaans merk. Maruti schoenen en Maruti laarzen komen uit het Nederlandse Weert.

Maruti schoenen zijn van hoge kwaliteit, maar gelukkig ook nog goed betaalbaar. Vooral jonge vrouwen zijn erg gecharmeerd van Maruti schoenen en Maruti laarzen.

Maruti schoenen online kopen

Voordelig Maruti schoenen kopen? Kijk dan bij aanbiedingen van Maruti schoenen bij onderstaande winkels. Deze webshops hebben het beste Maruti aanbod tegen de beste prijzen.

Maruti Footwear

Maruti Footwear is in 2007 opgericht. Hun slogan is ‘The World at my Feet’ (De Wereld aan mijn Voeten) en de doelgroep die ze aan willen spreken zijn de zogenaamde young professionals die op zoek zijn naar moderne en jonge, maar ook geklede, schoenen van hoge kwaliteit die gemaakt zijn van de beste materialen zoals leer en suède.

Voor het design van Maruti schoenen tekent een team van Nederlandse, Italiaanse en Engelse ontwerpers. De modellen zijn origineel en vernieuwend. Kleurcombinaties en designs van Maruti schoenen zijn soms spannend te noemen. Aanvankelijk maakt Maruti vooral comfortabele sandalen en met de hand gevlochten leren ballerina’s, maar de collectie Maruti schoenen wordt ieder seizoen groter en breder.

Maruti heeft nu naast sandalen, slippers en ballerina’s ook sneakers, veterschoenen, enkellaarzen, hoge laarzen en andere modellen schoenen in de collectie.

Maruti schoenen en Maruti laarzen zijn er vooral voor dames. Daarnaast is er een kleine collectie Maruti schoenen voor heren.

Leuk om te weten
Het gezicht van Maruti is de Belgische zangeres Sandrine. Deze dame doet niet alleen promotie voor het schoenenmerk maar heeft ook de Maruti’s Low Rider enkellaarzen ontworpen.

Kijk bij de aanbiedingen van de bovenstaande aanbevolen winkels om Maruti schoenen en Maruti laarzen te kopen om dit mooie Nederlandse schoeisel in Italiaanse stijl voordelig te kopen.

Onderwerpen:
Maruti schoenen, Maruti laarzen, dames.