Méduse is een Frans schoenenmerk dat vooral bekend is om zijn plastic sandaal. Maar tegenwoordig hebben ze ook een mooie collectie rubberen laarsjes, slippers en andere schoenen van rubber, kunststof of plastic.

Vooral hun rubberen Meduse enkellaarsjes voor dames zijn heel bijzonder. Het zijn hippe rubberen regenlaarsjes om te zien.

Meduse is dus een schoenmerk van uitersten. Plastic sandalen voor de zomer, laarsjes voor de regenachtige seizoenen. Maar hoe dan ook, Meduse is een bijzonder merk schoenen.

Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van Meduse schoenen voor al het moois dat dit merk (tegen de laagste prijs) te bieden heeft.

Informatie Meduse

In 1946 ontwikkelde Meduse de plastic sandaal / waterschoen (jelly shoe) die het Franse  schoenmerk beroemd zou maken. Meer dan 1 miljard paren werden er van deze plastic sandalen verkocht. Een waanzinnig hoog aantal.

De plastic Meduse sandaal is kleurrijk, doorschijnend, in zuurtjeskleuren of met glitters. Plastic sandalen, goedkoop om te kopen, maar mooi en modieus om te zien.

Vandaag de dag zijn er dus nog steeds veel van die plastic Meduse sandalen te koop, maar Meduse heeft zijn vleugels uitgeslagen.

Meduse maakt tegenwoordig ook rubberen laarzen. Vooral hun rubberen enkellaarsjes zijn een hit. Want deze rubberen laarsjes zijn echt uniek. Er zijn vele rubberen laarzen op de markt, maar dat zijn eigenlijk altijd hoge laarzen. Maduse maakt ook rubberen enkellaarsjes. Uniek en modieus. Meduse biedt een enorme serie van die rubberen enkellaarsjes.

Kijk hier boven voor aanbiedingen van alle Meduse schoenen en laarsjes.

Foto: Meduse
 
Onderwerpen:
Meduse is vooral bekend om de Meduse plastic sandalen en Meduse zwemschoentjes, maar Meduse maakt ook modieuze dameslaarsjes van rubber. Kijk hier voor aanbiedingen van Meduse schoenen, plastic sandalen en rubber laarsjes.