Categorieën
Schoenmerken

Meduse schoenen en laarsjes van rubber

Meduse schoenen en laarsjes zijn opmerkelijke schoenen en laarsjes van rubber. Daarnaast is Meduse bekend om zijn unieke plastic sandalen. Hier vind je deze Meduse schoenen en laarzen goedkoop

Méduse is een Frans schoenenmerk dat vooral bekend is om zijn plastic sandaal. Maar tegenwoordig hebben ze ook een mooie collectie rubberen laarzen. Vooral hun rubberen enkellaarsjes voor dames zijn heel bijzonder. Het zijn hippe rubberen regenlaarsjes om te zien.

Meduse is dus een schoenmerk van uitersten. Sandalen voor de zomer, laarsjes voor de regenachtige seizoenen. Maar hoe dan ook, Meduse is een bijzonder merk schoenen. Kijk bij de aanbiedingen van Meduse schoenen voor al het moois dat dit merk (tegen de laagste prijs) te bieden heeft.

Informatie Meduse

In 1946 ontwikkelde Meduse de plastic sandaal / waterschoen (jelly shoe) die het Franse  schoenmerk beroemd zou maken. Meer dan 1 miljard paren werden er van deze plastic sandalen verkocht. Een waanzinnig hoog aantal. De plastic Meduse sandaal is kleurrijk, doorschijnend, in zuurtjeskleuren of met glitters.

Vandaag de dag zijn er dus nog steeds veel van die plastic Meduse sandalen te koop, maar Meduse heeft zijn vleugels uitgeslagen. En ze maken tegenwoordig ook rubberen laarzen. Vooral hun rubberen enkellaarsjes zijn een hit. Want deze rubberen laarsjes zijn echt uniek. Er zijn vele rubberen laarzen op de markt, maar dat zijn eigenlijk altijd hoge laarzen. Maduse maakt ook rubberen enkellaarsjes. Uniek en modieus. Meduse biedt een enorme serie van die rubberen enkellaarsjes.


Foto’s: Meduse
 
Onderwerpen:
Meduse laarzen, rubberen laarsjes, dameslaarsjes rubber, rubberen schoenen. regenlaarsjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *