Mephisto is een Frans merk schoenen dat heel veel aandacht besteedt aan de pasvorm en het loopcomfort van de schoenen. Zo moet een Mephisto schoen meteen na aankoop heerlijk zitten, zonder inlooptijd.

Hier koop je voordelig Mephisto schoenen

Onderstaande online winkels hebben een prachtig aanbod aan Mephisto schoenen tegen aantrekkelijke prijzen. Kijk vooral eens bij deze webshops als je Mephisto schoenen of laarzen wilt aanschaffen.

Soft air zolen

Een ander kenmerk van Mephisto schoenen is naast de boven beschreven pasvorm de zeer comfortabele Soft-Air binnenzool die de schokken bij het lopen verminderd.

Door het toepassen van deze Soft-Air binnenzolen in Mephisto schoenen neemt de druk op diverse plaatsen van het lichaam af wat beter voor het lichaam is en wat het gevoel van vermoeidheid tegengaat. Ook zijn de Soft-Air binnenzolen van Mephisto schoenen luchtdoorlatend, en ook dat is heel goed voor de voeten.

Een breed assortiment schoenen en accessoires

Mephisto biedt onder andere veterschoenen, laarzen, booties, sandalen en instapschoenen voor heren en dames. Ook sportkleding en tassen en andere accessoires maken deel uit van het Mephisto assortiment.

Een groot international merk schoenen

Mephisto heeft zijn thuisbasis in het Franse Sarrebourg. Het schoenmerk werd in 1965 door Martin Michaili opgericht. Mephisto had snel succes met zijn moccasin schoenen. Tegenwoordig heeft Mephisto 2.800 mensen in dienst en verkoopt 100 miljoen paar schoenen per jaar. Vooral in Duitsland, Belgiƫ, Oostenrijk en Zwitserland is Mephisto groot, maar ook in Nederland en Amerika worden er veel Mephisto schoenen verkocht.

Mephisto schoenen zijn echte aanraders voor mensen die dagelijks veel moeten lopen. Bijvoorbeeld omdat ze in een winkel werken.

Kijk in de bovenaan genoemde online schoenenwinkel voor alle Mephisto schoenen tegen een lage prijs.

Foto’s: Mephisto

Onderwerpen:
Mephisto schoenen, heren, dames, Mephisto herenschoenen, comfortabele schoenen.