Mercer Amsterdam is een jong Nederlands sneakermerk dat luxe sneakers van hoge kwaliteit maakt. Een unieke combi van streetwear en een verzorgd uiterlijk. Deze sneakers passen bij iedere outfit.

Mercer sneakers zijn sportieve schoenen met een afwerking die tot in de perfectie verzorgd is. Sneakers van een ongekend hoog niveau, gemaakt van uitsluitend luxe materialen van hoge kwaliteit.

Kijk bij de onderstaande  aanbiedingen van Mercer Amsterdam schoenen wat er allemaal aan Mercer sneakers en andere Mercer schoenen te koop is. Er zijn Mercer sneakers en ook een beperkt aanbod aan andere Mercer schoenen voor zowel heren als dames.

Informatie Mercer Amsterdam schoenen

Het schoenmerk Mercer Amsterdam is in 2013 opgericht door Pim Dresen. Dat we te maken hebben met een echte sneaker-addict is wel te zien aan de Mercer sneakers. Sneakers zijn de belangrijkste schoenen voor Mercer en het is duidelijk te zien dat Mercer sneakers met passie ontworpen zijn. Het zijn prachtige casual schoenen die volmaakt zijn afgewerkt. Met een vaak speels design. Modieus zonder de sportieve waarden van echte sneakers uit het oog te verliezen.

Mercer schoenen worden ontworpen in Amsterdam, maar de productie is in handen van specialisten van kleinschalige familiebedrijven, vaak uit Portugal. Mercer Amsterdam schoenen worden daar met veel liefde en geduld grotendeels met de hand gemaakt. Op deze manier is er een optimale controle op de kwaliteit van de schoenen. Want bij Mercer is kwaliteit van heel groot belang.

Op deze pagina zie je wat voorbeelden van Mercer schoenen, kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Mercer Amsterdam schoenen voor meer van deze mooie sneakers en andere schoenen.
Foto’s: Mercer Amsterdam
Onderwerpen:
Mercer schoenen, Mercer Amsterdam sneakers, Mercer sneakers, Mercer Amsterdam schoenen.