Minions zijn razendpopulair bij kleine kinderen (en ook bij veel grote kinderen trouwens). Er liggen daarom veel leuke Minions accessoires en Minions speelgoed in de winkels. Ook bij de schoenenwinkels is deze trend zichtbaar. We kijken hier naar de leukste Minions schoenen.

Er zijn namelijk heel leuke sneakers, sandalen, slippers, pantoffels, klompjes en andere kinderschoenen te koop met leuke afbeeldingen van Minions.

>>> TIP: Kijk hier voor aanbiedingen van de leukste Minions schoenen en Minions kinderkleding

Hieronder vind je wat voorbeelden van leuke Minions schoenen voor kinderen. De Minions zijn bekend van de Despicable Me tekenfilms en hun eigen Minion film.

Minions sneakers

Leuke sneakers voor de kleine Minion fan. Verkrijgbaar in schoenmaat 24 tot 32, dus beschikbaar voor alle kinderen.

Bovenstaand voorbeeld van een Minion sneakers is voorzien van een elastische klittenbandsluiting. De Minions Kevin, Bob en Stuart sieren deze sneaker in de Minion-kleuren blauw en geel.

Minions pantoffels

Welk kind wil nou niet deze Minion pantoffels. Onderstaande pantoffels voor kinderen zijn te koop in maat 24 t/m 30 en voorzien van een klittenbandsluiting en een veilige anti-slip zool.

De pantoffels worden versierd met Minion Phil en het lievelingseten van de Minions, bananen.

Een andere leuke Minion pantoffel is de onderstaande comfortabele kinderpantoffel van textiel. Deze is voorzien van een lekker warme binnenvoering. Ideaal om de kindervoetjes warm te houden in de winter.

Deze Minion pantoffels zijn te koop in vele schoenmaten, van maat 28 tot schoenmaat 39. Deze Minions sloffen zijn namelijk ook bij oudere kinderen populair.

Minions sokken

Ook lekker warm zijn onderstaande Minion kindersokken. Je merkt het, de Minions helpen de kinderen warm de winter door. Kijk bij bovenstaande Minion aanbiedingen voor de laagste prijs van deze Minion sokken.

Minions sandalen

Maar ook voor de zomer hebben de Minions veel leuks in de aanbieding. Kijk maar eens naar onderstaande Minion sandalen. Het zijn niet alleen mooie en vrolijke kindersandalen, maar ook heel goede sandalen voor kinderen met twee verstelbare sluitingen met klittenband en een stevige profielzool voor voldoende grip.

Minions slippers

En kijk eens naar deze Minion teenslippers. Leuke slippers voor meisjes en jongens met een comfortabele dikke zool. Coole kinderslippers waarop de Minions hun eigen stunts doen.

Minions klompen

Deze kinderklompjes met ventilatiegaten zijn ook razend populair bij kinderen. De Minion klompjes zij voorzien van een hielstrap zodat ze goed vast om de voet zitten en de kinderen ze niet verliezen of er over vallen.

Alle Minions kinderschoenen en Minion mode

Kijk bij de bovenaan bij de aanbiedingen van Minions schoenen en kinderkleding voor nog veel meer leuke Minions kindermode zoals een sweater, een badjas of een pyjama.


Onderwerpen:
Minions schoenen jongens, Minion slippers, kinderschoenen, Minions sneakers kinderen.

Productselectie: Scapino