Schoenen is één van de vele modeproducten die het Italiaanse modeconcern Miss Sixty op haar naam heeft staan. Hoewel Miss Sixty pas sinds 1991 bestaat is het uitgegroeid tot een groot internationaal modemerk met zo’n 2.400 medewerkers.

Naast de Miss Sixty schoenen zijn vooral de jeans van het merk erg populair bij de jeugd. De close-cut Miss Sixty jeans voor jonge meiden hebben het Italiaanse merk groot gemaakt. Miss Sixty schoenen passen daar natuurlijk perfect bij.

Informatie Miss Sixty schoenen

Miss Sixty maakt uitsluitend damesschoenen. Deze Miss Sixty schoenen zijn origineel, vrouwelijk en hebben een design vol raffinement. Met kleurrijke materialen en patronen springen deze schoenen er echt uit. Het zijn mooie elegante schoenen en laarzen. Sierlijk zoals alleen Italiaanse schoenen kunnen zijn. Met een echt Italiaans design, gecombineerd met een moderne en stijlvolle vormgeving.
Het gaat bij Miss Sixty schoenen om alle soorten schoenen en laarzen voor dames. Van sneakers en stoere booties tot sierlijke sandalen. Van zomerse slippers tot hoge laarzen en winterlaarzen. En allemaal in de fraaie Miss Sixty stijl.
Kijk bij de aanbiedingen van Miss Sixty schoenen hier boven wat er allemaal aan Miss Sixty schoenen en Miss Sixty laarzen online in Nederland te koop is.

Foto: Miss Sixty

Onderwerpen:
Miss Sixty schoenen, damesschoenen, dameslaarzen, Miss Sixty laarzen.