Sarenza had al langer een huismerk voor damesschoenen onder de naam Made by Sarenza, maar nu komen ze ook met voordelige herenschoenen van goede kwaliteit. Deze hebben een eigen naam gekregen: Mr Sarenza.

De collectie Mr Sarenza schoenen is heel divers, en bestaat onder andere uit nette veterschoenen, sportieve sneakers, stoere booties en enkellaarsjes, en zomerse mocassins. Het uiterlijk van deze herenschoenen is heel aantrekkelijk, evenals hun prijs. Kijk bij de aanbiedingen van Mr Sarenza schoenen voor al deze prachtige herenschoenen die verbazend goedkoop worden aangeboden.

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Van het enorm aanbod van zo’n 8.000 herenschoenen die via deze winkel aangeboden worden maken de Mr Sarenza schoenen maar een klein deel uit. Toch had Sarenza behoefte aan een eigen merk waarop ze meer controle konden uitoefenen. Zowel op het uiterlijk als de kwaliteit en de prijs. Het resultaat zijn nette maar ook stoere mannenschoenen met een bijzonder goede prijs / kwaliteit verhouding.

Mooi en comfortabel

Sarenza mikt met zijn “huismerk” op moderne mannen die zowel een goed draagcomfort als een mooi hedendaags uiterlijk belangrijk vinden bij schoenen. Het zijn schoenen die makkelijk te combineren zijn, en zodoende geschikt zijn voor vele gelegenheden. Zowel zakelijk als casual.

Gratis verzenden en retourneren: Thuis passen

Kijk in de webwinkel hierboven dus snel naar deze mooie Mr Sarenza schoenen en laarsjes voor mannen. Ze worden je zonder verzendkosten toegezonden en ook het retourneren is (binnen 100 dagen) gratis. Je kunt de Mr Sarenza schoenen dus gewoon thuis passen.

Foto’s: Sarenza
 
Onderwerpen:
Mister Sarenza schoenen, Mr Sarenza herenschoenen, Sarenza schoenen heren.