Sarenza is in Nederland minder bekend dan Zalando, maar je kunt deze twee online winkels goed met elkaar vergelijken. Ook Sarenza biedt een enorme collectie en laarzen tegen betaalbare prijzen aan die ze gratis bij je thuisbezorgen.

Deze “Franse Zalando” voert meer dan 700 merken, maar heeft sinds een paar jaar ook een eigen merk schoenen. Het gaat daarbij om een klein assortiment damesschoenen. Onder het label Made by Sarenza zijn er pumps, moccasins, ballerina’s, enkellaarsjes, hogere laarzen en vele andere modellen damesschoenen te koop.

Sarenza komt uit Frankrijk en dat kun je zien aan de stijl van hun huismerk schoenen. De stijl van Sarenza schoenen is duidelijk Frans: elegant, vrouwelijk en een beetje chique. Maar ook schoenen die je de hele dag kunt dragen.

Kijk bij de volledige Made by Sarenza collectie voor alle schoenen van Sarenza’s eigen label tegen de laagste prijs.

Parijs als inspiratie

Het eigen merk Made by Sarenza is een aanvulling op de ruim 700 (!) merken die Sarenza al via haar webshop verkoopt. De inspiratie voor de eerste serie Sarenza schoenen is geïnspireerd door de stad Parijs. Het Franse fotomodel Alexia Gredy is het gezicht van het nieuwe merk Made by Sarenza en als slogan is gekozen voor “Made by Sarenza with Love”. Een slogan die heel toepasselijk is, want natuurlijk gebruikt Sarenza al haar kennis en liefde bij het ontwerpen en maken van de schoenen die onder eigen naam verkocht worden.

De eigen Sarenza schoenen zijn duidelijk een verrijking voor de schoenenmarkt en voor het toch al zo enorm grote aanbod aan schoenen bij Sarenza. Het succes van Made by Sarenza heeft het schoenenconcern geïnspireerd tot het opzetten voor een twee label, gericht op mannen: Mr Sarenza.

Kijk bij de bovengenoemde Sarenza webwinkel om te zien wat Sarenza allemaal aan prachtige schoenen voor weinig geld onder de naam Made by Sarenza verkoopt.

Onderwerpen
Made by Sarenza schoenen, voordelige damesschoenen, goedkope schoenen dames, huismerk dameslaarzen.