Name It schoenen zijn kinderschoenen van het bekende Deense modebedrijf Bestseller. Bestseller maakt ook de schoenen, kleding en accessoires van ondermeer de merken Jack & Jones, Vero Moda, Pieces, Only en Vila. Name It is hun label voor kindermode.

Onder het label Name It verkoopt Bestseller kinderkleding, babykleding en kinderschoenen, Name It is bedoeld voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Zowel voor meisjes als voor jongens.

In tegenstelling tot de grote collectie kinderkleding is het aanbod aan Name It kinderschoenen vrij klein. Maar de collectie Name It schoenen groeit wel snel en de is ook breed. Je kunt vele modellen Name It schoenen krijgen.

Online Name It kinderschoenen en kinderkleding kopen

Dit zijn de beste winkels om alle kindermode van Name It te kopen.

Ballerina’s, sneakers, gympen, pantoffels, slippers, regenlaarzen en nog meer modellen kinderschoenen worden door Name It gemaakt en verkocht. Maar je vindt bij bovenstaande winkels vooral hun jongenskleding en meisjeskleding.

Bestseller, het moederbedrijf van Name It

Bestseller is in 1975 door Troels Holch Povlsen opgericht in Brande in Denemarken. Het was aanvankelijk een producent van dameskleding. In 1986 (11 jaar na de oprichting) volgde kleding voor kinderen en weer 2 jaar later herenkleding.

Bestseller is nog steeds een familiebedrijf, maar wel een enorme grote multinational met 41.000 werknemers, meer dan 1200 eigen winkels en een groot aantal modemerken waarvan er velen zoals Name It, Jack & Jones, Pieces, Vila, Only, Selected en J.Lindeberg zeer bekend en succesvol zijn.

Naast kleding maken veel van deze merken ook schoenen. Name It is daar één van met een groeiende collectie kinderschoenen.

Kijk voor alle Name It kinderschoenen en Name It kinderkleding voor meisjes en jongens bij de aanbiedingen van de bovenaan genoemde aanbevolen winkels voor Name it kindermode.

Foto: Beststellers (Name It)

Onderwerpen:
Nameit kindermode, Name It kinderschoenen, Name it kin
derkleding, meisjes, jongens.