O’Neill schoenen zijn vooral sandalen en slippers van hoge kwaliteit voor mannen, vrouwen en kinderen. Maar O’Neill maakt ook andere schoenen zoals speciale watersportschoenen.

O’Neill is een Amerikaans sportmerk dat vooral actief is in de surf en snowboard scenes. Ze maken veel sportkleding en sportmateriaal, maar ook schoenen. Het gaat daarbij voornamelijk om sportieve teenslippers en sandalen voor mannen, vrouwen en kinderen. O’Neill schoenen zijn slippers en sandalen van hoge kwaliteit die heerlijk comfortabel zitten. Het zijn geweldige casual slippers voor zomerse dagen. Je kunt er de hele dag op lopen.

Het sportmerk O’Neill is al in 1952 door Jack O’Neill opgericht, Dat gebeurde als een echte Amerikaanse startup uit die tijd betaamt in een garage. Ook een bedrijf als HP is ooit in een garage van start gegaan. O’Neill was in die tijd een echte fabrikant van surfkleding. Hij maakte en verkocht onder andere wetsuits. Later ging O’Neill ook andere artikelen maken zoals surfboards, kleding en schoenen.