Patrizia Pepe is een trendy Italiaans modemerk dat naast kleding en tassen ook prachtige schoenen in de collectie heeft.
Het betreft vooral damesschoenen maar er komen de laatste jaren steeds meer Patrizia Pepe herenschoenen en Patrizia Pepe meisjesschoenen op de markt. Hiervoor wordt steeds vaker de merknaam Patrizia gebruikt.
De collectie damesschoenen bestaat vooral uit pumps, sandalen en laarzen. Ook voor meisjes is er een ruimte keuze uit Patrizia schoenen. Voor meisjes zijn er leuke sneakers, laarsjes, pantoffels en ballerina’s.
Voor heren heeft Patrizia Pepe een klein maar mooi aanbod aan schoenen die zowel stoer als sportief zijn.
De schoenen, laarzen en andere mode van Patrizia Pepe zijn vormgegeven in een verfijnde elegante vorm. De damesschoenen en laarzen van het Italiaanse merk zijn heel glamoureus en vrouwelijk, de herenschoenen zijn sportief en smaakvol.

Aanbiedingen van Patrizia Pepe schoenen en mode

Bij de onderstaande online winkels kun je de schoenen, kleding en andere mode van Patrizia Pepe tegen aantrekkelijke prijzen vinden.

Informatie Patrizia Pepe

In 1993 begonnen de Italiaanse ontwerpers Patrizia Bambi and Claudio Orrea in Florence het luxe damesmode label Patrizia Pepe. Het begon heel exclusief, maar in de loop der tijd begonnen ze onder dit label een steeds bredere collectie mode te produceren.

Patrizia gaf haar voornaam aan het werk. De “achternaam” Pepe is een fantasienaam. Pepe staat voor sensueel, dynamisch, elegant, maar toch een een beetje stoer. Kenmerken die prima bij de schoenen en andere mode van dit Italiaanse merk passen.

Patrizia Pepe mode is elegant en vrouwelijk. Luxe materialen en originele details kom je veel tegen bij dit kwaliteitsmerk. De Patrizia Pepe schoenen, kleding en accessoires blijven altijd smaakvol en stijlvol. Patrizia Pepe maakt creaties die opvallen en zelfvertrouwen uitstralen maar het merk gaat niet over de top.

Patrizia Pepe maakt ook herenmode (sinds 2005) en kindermode (sinds 2007), maar in Nederland zijn die series altijd vrij onopgemerkt gebleven. Patrizia Pepe moet het in ons land vooral van de damesschoenen, dameskleding en andere damesmode hebben.

Naast ontwerper en producent van mode is het Patrizia Pepe ook actief met verkoop via eigen winkels. Over de hele wereld, ook in bijvoorbeeld Rusland en Japan, zijn vele tientallen Patrizia Pepe winkels te verkopen. Daarnaast kun je al hun schoenen, kleding en mode ook online aanschaffen, onder andere via de bovenaan genoemde aanbevolen winkels.

Onderwerp:
Hier vind je informatie over en aanbiedingen van Patrizia Pepe schoenen en Patrizia mode. Patrizia Pepe maakt heel mooie dames kleding, schoenen, laarzen en andere Patrizia damesmode en meisjesmode.