De zolen van sneakers kunnen dit seizoen niet hoog genoeg zijn. Plateau sneakers zijn razend populair. Plateau sneakers hebben veel van de voordelen van high heels, maar zijn vele malen plezieriger om op te lopen.

Een plateau sneaker is een sneaker met een dikke hoge zool. Het zijn gympen met sleehakken, een sportieve variant om de schoenen met hoge hakken. Plateau sneakers zijn vooral populair bij dames. Deze sneakers laten (net zoals schoenen met hoge hakken) je benen slanker en langer lijken.

Kijk maar eens bij de aanbiedingen sneakers van de beste schoenenwinkels waar je goedkoop een paar mooie plateausneakers kunt scoren. Vele grote producenten van sneakers maken sneakers met hoge zolen en er komen steeds meer van deze plateau sneakers op de markt.

Combineren van platform sneakers met je kleding

Sneakers zijn sportief en nonchalant. Dat zijn dan ook de stijlen die het best bij deze sneakers met een hoge zool passen. Platform sneakers passen het best bij een jeans, en dat kan iedere soort jeans zijn. Een strakke skinny jeans maar ook een wijde boyfriend jeans.

Ook een lange jas staat prachtig bij deze hoge sneakers. Voor een meer sportieve look zijn een bomberjack of een sweater met een hoge kraag aanraders.

Fenty Creeper van Puma en Rihanna

Een mooi voorbeeld van een plateausneaker is de Fenty Creeper die Puma in samenwerking met zangeres Rihanna uitbrengt. De Fenty Creeper is een moderne versie van de Puma Suede met een geribbelde hoge plateauzool.

Oorspronkelijk was de Fenty Creeper alleen in het zwart verkrijgbaar, maar er zijn inmiddels ook onder andere roze en witte varianten.

Plateau sneakers voor dames, heren en kinderen

We schreven al dat plateau sneakers gewild zijn bij dames. Al was het maar omdat hun benen er zo goed bij uitkomen! Maar ook voor mannen en kinderen zijn er fraaie sportieve plateau sneakers te koop.

Alle modieuze sneaker merken maken deze sneakers met dikke zolen tegenwoordig.

Kijk bij bovengenoemde schoenenwinkels voor mooie platform sneakers tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer sneaker tips

Onderwerpen:
Sneakers met hoge zool, hoge zool sneakers dames, platformsneakers, sneakers met plateauzolen, platform sneakers.