Polo by Ralph Lauren is het modemerk van de Amerikaanse ontwerper Ralph Lauren. Meestal wordt het merk Polo Ralph Lauren of simpelweg Ralph Lauren genoemd. Onder dit label worden mooie schoenen verkocht.

Het gaat daarbij om schoenen voor heren, dames, jongens en meisjes. Maar het zijn vooral de Polo Ralph Lauren sneakers voor heren die erg populair zijn.

Hier koop je alle Polo Ralph Lauren schoenen

Bij onderstaande winkels kun je de Polo Ralph Lauren schoenen relatief goedkoop kopen. Dit zijn de meest interessante winkels met het beste aanbod en de beste prijzen. Sommige van deze online winkels verkopen ook andere Ralph Lauren producten.

Een label van designer Ralph Lauren

Polo by Ralph Lauren schoenen zijn afkomstig van de Polo Ralph Lauren Corporation een bedrijf dat in is opgericht door de Amerikaanse modeontwerper Ralph Lauren. Dit is overigens niet de echte naam van de designer. Deze werd namelijk in 1939 als Ralph Lifshitz in New York geboren.

Ralph Lauren studeerde economie, maar werkte tussendoor als handschoenverkoper en ging later voor een dassenfabrikant werken. Dat inspireerde hem zo dat het stopte met zijn studie en ging dassen ontwerpen. In 1967 opende Ralph Lauren zijn eerste dassenwinkel en een jaar later kwam de eerste Polo Ralph Lauren collectie uit. Het betrof een kledinglijn voor heren. In 1968 volgde de eerste Ralph Lauren damescollectie.

Ralph Lauren zette de het woord Polo voor de merknaam omdat hij een groot liefhebber van deze sport was. Bovendien paste de sportief sjieke uitstraling van polo goed bij zijn modecollectie.

In 1997 verkocht Ralph Lauren zijn Polo Ralph Lauren Corporation, die naast mode inmiddels ook meubels, verf en andere interieur-accessoires uitbracht. Naar verluidt is Ralph Lauren door de verkoop miljardair geworden.

Polo Ralph Lauren schoenen

Voor wat betreft schoenen staat Polo Ralph Lauren vooral bekend om zijn mooie canvas herensneakers. Maar het merk brengt nog veel meer mooie schoenen op de markt. Voor zowel heren, dames als jongens en meisjes.

Naast Polo Ralph Lauren sneakers zijn er ook andere (meestal casual) Polo Ralph Lauren schoenen zoals slippers en instappers. Ook maakt dit designmerk klittenband schoenen voor kinderen.

Bij de bovenaan genoemde winkels vind je alle mooie Polo Ralph Lauren schoenen.

Zie ook: Mode en schoenen. Schoenen van grote modemerken


Onderwerpen:
Polo Ralph Lauren sneakers heren, tassen, mode, Ralph Lauren schoenen, herenschoenen.