Primigi schoenen zijn kinderschoenen van hoge kwaliteit uit Italië. Het merk bestaat al ruim 30 jaar en talloze kinderen lopen overal ter wereld rond op Primigi schoenen.

Primigi ontwikkelt de schoenen met het oog op de kinderen en niet met het oog op de ouders zoals zo veel andere merken kinderschoenen doen.

Kinderen moeten de Primigi schoenen graag willen dragen. Omdat ze ze mooi vinden, en omdat ze ze lekker vinden zitten. En met Primigi schoenen aan je voeten moet je vrij en onbekommerd kunnen spelen.

Goedkoop Primigi schoenen kopen

Primigi is een merk kinderschoenen dat we in Nederland minder vaak tegenkomen. Gelukkig is de volledige Primigi schoenencollectie ook online te koop bij diverse grote online schoenenwinkels in Nederland. Kijk hieronder voor hun aanbod.

Gezonde schoenen voor kinderen

Omdat het om de gezondheid van kinderen gaat moeten Primigi schoenen van de fabrikant zelf aan tal van voorwaarden voldoen. Zo moeten de schoenen chroomvrij en nikkelvrij zijn. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijk zachte stoffen als zacht bovenleer, katoen, linnen en inkt op plantaardige basis.

Maar bovenal moeten de Primigi kinderschoenen ook lekker zitten. Met een supersoepele zool, voldoende ruimte, een schokdemper op de hiel, een licht gewicht en een uitneembare leren binnenzool die ook nog eens ademend en anatomisch is, is dat absoluut het geval.

Zie ook: Meer goede kinderschoenen