PS schoenen zijn schoenen van de Nederlandse schoenfabrikant Poelman uit Waalwijk. De naam PS Poelman gebruiken ze pas sinds 2015, maar eerder maakte Poelman al naam met Hot Ice schoenen en laarzen.

Onder de naam PS Poelman verkoopt de fabrikant damesschoenen en in mindere mate herenschoenen. Deze PS schoenen zijn verkrijgbaar in vele modellen. Kijk bij de aanbiedingen van PS Poelman schoenen om te zien waar je deze goede maar betaalbare schoenen goedkoop kunt kopen.

De stijl van PS schoenen

PS Poelman maakt veel verschillende schoenen en laarzen voor zowel dames als heren. PS schoenen zijn modieus en eigentijds, en ze zijn comfortabel om te dragen.

De collectie PS schoenen bestaat voor een groot deel uit sneakers en laarsjes, zowel voor vrouwen als voor mannen. Het zijn over het algemeen casual schoenen. Stoer en sportief. Maar ook andere schoenen tref je in de P.S. Poelman collectie aan. Bijvoorbeeld espadrilles, pumps, hoge laarzen en sandalen. We schreven het al, PS Poelman is een veelzijdig merk schoenen.

Meer Poelman schoenen dan je denkt

Zoals we al schreven maakt fabrikant Poelman ook de populaire Hot Ice schoenen en laarzen. Dit is een ander eigen merk van Poelman. Daarnaast verzorgd Poelman ook diverse schoenenwinkels de schoenen en laarzen die deze winkels onder hun eigen naam of een eigen verzonnen label verkopen. Misschien draag je wel Poelman schoenen zonder het zelf te weten!

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van PS schoenen welke schoenen en laarzen Poelman allemaal onder dit eigen label verkoopt.

Foto’s: PS Poelman

Onderwerpen:
PS Schoenen, PS laarzen, PS Poelman schoenen.