Red Rag is een eigenzinnig Nederlands merk schoenen dat sinds 2004 bestaat. Red Rag (rood vod) is een merk schoenen en laarzen dat je uitdaagt.

Er zijn Red Rag schoenen voor dames, heren en kinderen. Ook is er een breed scala aan modellen. Maar al deze Red Rag schoenen zijn opvallend, stoer en eigenwijs. Het zijn echter vooral de kinderschoenen en tienerschoenen waarom Red Rag bekend staat.

Aanbiedingen Red Rag schoenen bij de Nederlandse schoenenwinkels

Vooral onder jongeren zijn Red Rag schoenen populair. Bij tieners, maar ook bij jongere kinderen. De stoere ruige originele stijl van Red Rag schoenen en laarzen spreekt moderne modebewuste jongens en meisjes zeer aan.

Maar niet alleen qua design en uitstraling is Red Rag een groot merk. De schoenen van dit Nederlandse merk staan ook bekend om hun goede pasvorm, hun uitstekende voetbed en de mooie duurzame slijtvaste materialen die voor de Red Rag schoenen en laarzen gebruikt worden.

Red Rag biedt een breed assortiment aan modellen. Van ballerina’s, sandalen en clogs, tot sneakers, laarzen, snowboots en veterschoenen. Dit merk schoenen biedt heel veel keuze. Kijk hierboven bij de aanbiedingen van Red Rag schoenen om te zien wat er allemaal te koop is.

Onderwerpen:
Red Rag dames, Red Rag heren, Red Rag kinderschoenen, Red Rag schoenen.