Hou je voeten droog en warm in de regen met een paar goede regen laarzen. Er zijn veel mooie laarzen te koop, maar in lang niet al deze laarzen hou je droge voeten als je door een paar flinke plassen moet lopen.

Echte goede regen laarzen zijn daarom van rubber. Rubber is namelijk in tegenstelling tot leer wel geheel waterdicht. En denk nu niet aan een paar saaie rubberen laarzen, er zijn tegenwoordig heel modieuze en hippe rubberen regen laarzen te koop.
Merken als Hunter, Ilse Jacobsen, Aigle en Timberland maken regenlaarzen van rubber voor dames die hip, modieus en vrouwelijk zijn. Soms zijn deze regen laarzen elegant als leren dameslaarzen en soms zijn ze vrolijk en uitbundig gekleurd, ideaal voor een regenachtige dag in de zomer of lente.

Ook voor mannen zijn er mooie stoere regen laarzen. En dan hebben we het niet over die groene laarzen van de bouwmarkt, maar modieuze regen laarzen voor heren van Superga, Hunter en Kamik.

Voor kinderen tenslotte zijn er natuurlijk ook heel leuke regen laarzen te koop. Er is een groot aanbod aan regen laarzen voor kinderen waarin merken als Bergstein, Bisgaard, Be Only en Diesel de top vormen.