In de sale / uitverkoop / opruiming koop je schoenen en laarzen met vele tientallen procenten korting. Hier enkele tips om maximaal van de uitverkoop te profiteren.

Wacht niet te lang

Gedurende de sale dalen de prijzen steeds meer. De opruiming start met kortingen van zo’n 15 procent. Maar deze kunnen wel oplopen tot ver boven de 50 procent met uitschieters tot wel 80 procent.  Daardoor is het aanlokkelijk om tot de laatste fase van de uitverkoop te wachten. Maar pas op! Het aanbod wordt gedurende de sale steeds schraler. Vooral met het aanbod aan schoenmaten is het oppassen.

In de laatste fase van de uitverkoop zijn er nog veel schoenen te koop, maar het aanbod aan schoenen in de meest populaire maten wordt gedurende de uitverkoop steeds kleiner. Hoe langer je wacht, hoe minder kans dat jouw schoenmaat nog beschikbaar is bij de mooiste schoenen.

Heb je een minder gangbare schoenmaat? Dan kun je je het veroorloven om langer te wachten om een zo’n hoog mogelijke korting te bemachtigen.

Laat geen zand in je ogen strooien

“Kortingen tot 70%”,”Tot 80% korting”, dat staat wel heel aanlokkelijk. Maar hou er rekening mee dat zo’n maximale korting niet alles zegt. Het betekent immers niet dat alle kortingen zo hoog zijn. “Alle schoenen 30% korting” kan aantrekkelijker zijn dan een winkel die adverteert met een kortingen tot 80% op schoenen waar niemand interesse voor heeft.

Het aantal schoenen in de sale bij een winkel is vaak een betere graadmeter voor de aantrekkelijkheid van de uitverkoop.

Een niveautje hoger

De uitverkoop maakt het mogelijk schoenen en laarzen te kopen van merken die je normaal niet kunt betalen. Kijk hier voor alle merken en hun aanbiedingen.


Onderwerpen:
Schoenen sale, uitverkoop schoenen, opruiming schoenenwinkels, solden schoenwinkels.