Schoenen met hoge witte zolen zijn helemaal in deze zomer. Die witte zolen treffen we aan onder sneakers en bootschoenen maar ook onder sandalen.

En dikke witte zolen onder sandalen kunnen er prachtig uitzien. Kijk hier maar naar enkele voorbeelden.

Modieus en comfortabel
Lazamani de Italiaanse expert in modieuze damesschoenen heeft prachtige sandalen met witte zolen. Hieronder zie je de Lazamani 69168 teensandaal gemaakt van echt leer. Onder de leren binnenzool zit een foamlaag waardoor deze sandalen heerlijk lopen. En met hun dikke witte zolen zien ze er ook nog eens schitterend uit.

Slippers met witte zolen
Niet alleen sandalen, ook slippers zijn er met witte zolen. Kijk maar naar deze Lovely leenslipper van Ipanema. Met natuurlijke kleuren aan de bandjes , een prachtig motief op het voetbed en comfortabele witte zolen. Hip en zomers.

Iets dunnere witte zolen
De witte zool iets minder dik? Dan zijn deze witte sandalen van Marco Tozzi misschien iets voor je. Witte sandalen met een witte zool en een lichtbruin voetbed. Modieus en stijlvol zoals we van Marco Tozzi gewend zijn.

Of hoog?
Of juist hoger? Even & Odd heeft een hele collectie sandalen met witte zolen. Met hele hoge zolen of juist lage. Ook met witte sleehakken zoals de witte sandaal hieronder.

Ook sandalen met witte zolen voor mannen
Niet alleen voor vrouwen maar ook voor mannen zijn er mooie sandalen met witte zolen. De heren moeten vooral eens bij Teva kijken. Deze hebben een mooie collectie herensandalen met witte zool. Soms zijn de sandalen helemaal wit, soms alleen de zool.

Overigens heeft Teva ook heel veel damessandalen met witte zool in de collectie. De foto helemaal bovenaan dit artikel toont Teva sandalen met witte zolen voor dames.

En zo zijn er nog veel meer prachtige sandalen met witte zolen.

Onderwerpen:
Sandalen witte zool, sandalen witte zolen, damessandalen met witte zolen.