Als je online schoenen koopt is het niet per se nodig om deze direct te betalen. Diverse online schoenenwinkels bieden de mogelijkheid om zonder meerkosten achteraf te betalen met acceptgiro.

Zo kun je wachten met betalen tot je de schoenen heb gepast en of ze bevallen. Als je de schoenen terugstuurt hoef je ook niet te betalen.

In het overzicht van goede schoenenwinkels en hun kenmerken vind je deĀ online schoenenwinkels waar je achteraf kunt betalen. Hieronder de verschillende mogelijkheden om schoenen achteraf te betalen die door de online schoenenwinkels worden aangeboden.

Achteraf per acceptgiro betalen

De goede online schoenenwinkels doen niet moeilijk over retourneren van schoenen. In korte tijd krijg je het eventueel betaalde bedrag op je rekening teruggestort en voor het retourneren worden geen kosten in rekening gebracht. Toch vinden sommige mensen het veiliger om pas te betalen als ze de schoenen in huis hebben, ze gepast hebben en ze bevallen. Bij de schoenenwinkels waarbij je per acceptgiro kan betalen is dat geen enkel probleem.

Betalen per Afterpay of Klarna factuur

Een andere methode van achteraf betalen die steeds vaker door online winkels wordt toegepast is via Afterpay of Klarna. Bij winkels die dit aanbieden krijg je na je bestelling een factuur per e-mail. Je hebt 14 dagen de tijd om deze factuur te betalen. Deze facturering wordt afgehandeld door externe bedrijven (Afterpay en Klarna) waardoor voor de webwinkel wel kosten aan verbonden zijn. Daarom worden er voor het achteraf per factuur betalen van schoenen vaak wel kosten in rekening gebracht. Hierdoor is het achteraf betalen per acceptgiro meestal interessanter als de webwinkel dit aanbiedt.

Onderwerpen:
Schoenen per acceptgiro betalen, schoenen achteraf betalen met acceptgiro, afterpay of klarna factuur, online schoenen op rekening kopen.