Wij zien dit seizoen heel veel gespen bij schoenen, laarzen, booties en tassen. Metalen gespen zijn echt een trend.

Metalen gespen kunnen een praktische functie hebben, maar vaak zijn gespen op schoenen en laarzen vooral decoratief.

Overzicht alle schoenen en laarzen met gespen

Gespen kunnen heel sobere schoenen, laarzen en booties een totaal andere uitstraling geven. Schoenen met een simpel design worden door gespen ineens heel modieus en bijzonder stoer. Vooral booties en laarzen met gespen hebben een heel stoere uitstraling. Kijk voor voorbeelden van de mooiste schoenen, booties en laarzen met gespen bij het overzicht van schoenen en laarzen met gespen.

Gespen bepalen de uitstraling

Vaak zijn schoenen en laarzen met gespen zwart van kleur. De combinatie van zwart en gespen is stoer en futuristisch. Bruine schoenen en laarzen met gespen hebben veel meer een klassieke uitstraling terwijl schoenen met gespen in lichtere en fellere kleuren zoals rood en roze er veel zachter en vrouwelijker uitzien.

Veel schoenen met gespen en laarzen met gespen

Schoenen, booties en laarzen met gespen komen we bij steeds meer merken tegen. Ondermeer Palladium, Ash, Ikks, Friss & Company, Marc Jacobs, Clarks, Janet, Betty London, Esprit, Chie Mihara, Pikolinos en Mexx hebben schoenen met gespen in hun collecties. Dit kunnen stoere laarzen en booties zijn, maar ook pumps of ballerina’s.

Kijk in het eerder genoemde overzicht voor alle laarzen, schoenen en booties met gespen.

Onderwerpen:
Schoenen met gespen, heren, dames, booties, laarzen met gespen.