Schoenen en laarsjes met franjes zijn vooral populair bij de liefhebbers en liefhebsters van western laarsjes. Schoenen en laarsjes met franjes werden vroeger al door de indianen gedragen.

Franjes komen we dan ook vooral tegen bij schoenen en laarzen in Italiaanse stijl zoals mocassins. Vooral  het schoenmerk Minnetonka maakt veel gebruik van franjes. Bijna alle Minnetonka schoenen en laarsjes zijn voorzien van franjes.

Maar ook andere schoenmerken die schoenen en laarsjes in Indiaanse stijl maken gebruiken franjes om de schoenen en laarzen de juiste sfeer mee te geven. Bijvoorbeeld Sendra heeft leuke laarsjes met franjes en voor meisjes heeft het kinderschoenenmerk Clic! leuke laarsjes met franjes in de collectie. En ook UGG Australia (van de Uggs) maakt goede laarsjes met franjes.

Kijk hier voor een selectie van mooie schoenen en laarsjes met franjes van verschillende merken en aangeboden door verschillende schoenenwinkels in Nederland.

Minnetonka laarsjes met franjes

We noemde ze boven al even, het meest populaire merk als het op schoenen en laarzen met franjes aankomt is het Amerikaanse Minnetonka. Minnetonka maakt al sinds 1946 mocassins, laarsjes en laarzen in de traditioneel Indiaanse stijl, maar wel aangepast aan de hoge kwaliteitseisen die we tegenwoordig stellen.

Aanvankelijk waren deze Minnetonka schoenen en laarsjes met franjes voornamelijk in Amerikaanse souvenierwinkels te koop, maar tegenwoordig is Minnetonka een bekend en succesvol schoenenmerk waarvan de schoenen en laarzen (zonder en met franjes) over de hele wereld worden verkocht.

Onderwerpen:
Schoenen met franjes, laarzen met franjes, laarsjes franjes, damesschoenen, dameslaarsjes.