Blokhakken zijn DE schoenentrend van dit seizoen In de collecties van de grote schoenmerken zien we bijzonder veel blokhakken bij damesschoenen.

Qua stijl en draagcomfort zitten de blokhakken ergens tussen de naaldhakken en de sleekhakken in. Het zijn elegante damesschoenen met meer draagcomfort en een betere stabiliteit dan schoenen met naaldhakken.

Blokhakken hebben dus veel voordelen. Want naast dat ze een goed draagcomfort bieden, staan schoenen met blokhakken ook nog eens super vrouwelijk en elegant.

Dit seizoen komen we blokhakken tegen op alle soorten damesschoenen en dameslaarzen. Op pumps, enkellaarsjes en hoge laarzen natuurlijk, maar ook op sandalen. Kijk maar bij de collecties van de beste online schoenenwinkels.

Wat verder opvalt is de combinatie van een blokhak met een plateauzool bij veel schoenen. De plateauzool is dit jaar ook weer helemaal hip, maar dit jaar wordt hij vaak met blokhakken gecombineerd.

Tip: Combineer schoenen of laarzen met blokhakken met een leuk jurkje, een rokje of een skinny jeans. Dat is prachtig vrouwelijk!

Onderwerp:
Schoenen met blokhakken zijn mooi en heel vrouwelijk om te zien. Stijlvol en elegant maar toch ook comfortabel om te dragen.