Senso is een Australisch schoenenmerk dat in Nederland en België snel aan populariteit wint. Senso schoenen zijn luxe en van bijzonder goede kwaliteit. En Senso schoenen zien er prachtig uit.

Senso schoenen zijn damesschoenen die niet alleen heel trendy zijn, maar ook goed te dragen en goed betaalbaar. Betaalbare, comfortabele en trendy schoenen, een combinatie die niet altijd vanzelfsprekend is.

Senso schoenen online in Nederland kopen

In Nederland en België zijn helaas niet alle Senso schoenen te koop, maar het aanbod neemt via de grote schoenenwinkels op internet steeds meer toe. Kijk bij de aanbiedingen van Senso schoenen om te zien wat er hier allemaal aan de mooie unieke damesschoenen van dit merk te koop is.

Informatie Senso schoenen

Senso is in 1980 opgericht door het echtpaar Kim en Scarlett Meller. Enkele jaren terug namen hun drie jonge dochters het merk over zodat Senso onder leiding staat van drie zusjes, Imogen, Skye en Alicia Meller. Het is een zeer creatief drietal, en dat merk je aan Seno schoenen. Ieder seizoen komt Senso weer met nieuwe verrassende modellen, damesschoenen met unieke details en unieke vondsten.

Onder leiding van de drie zusjes maakte Senso schoenen ook internationaal faam. Terwijl het familiebedrijf eerst alleen in Australië actief was kom je de Senso schoenen nu overal tegen. Met name in Japan en Engeland is Senso een bekend schoenenmerk.

Foto’s: Senso
 
Onderwerpen:
Senso schoenen dames, pumps, sandalen, Senso damesschoenen.