Iedere winter komt het Nederlandse schoenmerk Shabbies Amsterdam met heerlijke winterschoenen en winterlaarzen gevoerd met schapenwol. Ook deze winter zitten daar weer juweeltjes bij.

 

Het betreft met schapenvacht gevoerde hoge laarzen, enkellaarsjes en winterboots, maar ook veterschoenen. Al deze Shabbies schoenen en laarzen zijn handgemaakt en geproduceerd van het beste leer. Als kleuren is gekozen voor de winterse kleuren zwart, donkerbruin, cognac en grijs.

Dit zijn ideale laarsjes en schoenen voor een winterse wandeling door het bos, maar ook voor als je tijdens koud weer door de stad loopt.

Kijk voor al deze Shabbies laarzen, laarsjes en schoenen met schapenvacht gevoerd bij de aanbiedingen van Shabbies schoenen. Daar vind je de aanbiedingen bij de officiële Shabbies Amsterdam webwinkel en andere voordelige aanbieders die een groot assortiment aan deze winterschoenen en winterlaarzen leveren.


Onderwerp:
Shabbies laarzen gevoerd met schapenvacht zijn prachtige gevoerde laarzen voor dames uit Nederland. Shabbies heeft in iedere wintercollectie mooie laarzen en schoenen met schapenvacht gevoerd.

Foto’s: Shabbies Amsterdam