Skinny jeans zijn niet het meest moeilijke kledingstuk om schoenen mee te combineren. De meeste schoenen passen wel bij een skinny broek. Maar toch zijn er enkele zaken om rekening mee te houden als je skinny jeans raakt. Hier tips over de combinatie skinny jeans en schoenen.

Skinny jeans en pumps

Skinny jeans en pumps zijn een heel goede combinatie. De hak zorgt er voor dat je automatisch rechter gaat staan. Dat straalt zelfvertrouwen uit en je benen lijken bij deze combinatie langer en slanker. Ook komen je billen beter uit als je skinny jeans met pumps draagt.

Hetzelfde geldt voor skinny jeans in combinatie met damessandalen met hoge hakken. Dit zijn een meer zomerse variatie op de pumps. En bij een skinny broek mag je best tenen zien.

Skinny jeans en ballerina’s

Meer casual en ook wat praktischer in het dagelijks gebruik zijn ballerina’s onder je skinny jeans. Deze combinatie staat sportief en modieus tegelijk en is dus te dragen bij vele gelegenheden. Ballerina’s met dierenprint doen het heel goed in combinatie met een skinny broek.

Skinny jeans en sneakers

Nog sportiever wordt het als je je skinny jeans combineert met een paar mooie sneakers.

Skinny jeans en laarzen

Ideaal voor de koudere seizoenen van het jaar. Skinny jeans zijn heel goed te combineren met laarzen. Doordat de broek zo strak langs je lichaam loopt past deze perfect in je laarzen. Geen opgefrommelde broekspijpen en een strakke look. Ideaal! Hoe langer de laarzen hoe mooier het wordt in combinatie met een skinny broek.

Skinny tips

Skinny jeans kun je gerust combineren met wat stoerdere, meer uitdagende en meer brutale schoenen dat je normaal draagt. Skinny jeans gaan heel goed samen met brutale schoenen. Zorg er wel voor dat de rest van je outfit er dan ook bij past.

Maar pas op met “logge” schoenen. Doordat je benen door de skinny jeans dunner lijken worden je voeten in verhouding juist groter. Brede schoenen tonen daarom al snel als modderschuiten.

Onderwerpen:
Schoenen bij skinny jeans, schoenen dragen bij een skinny broek.