Wat dacht je van een uniek paar slippers? Met een eigen foto of zelf ontworpen print? Die slippers met eigen foto kun je gewoon laten maken, en ze zijn helemaal niet duur.

Voor zo’n 25 euro kun je namelijk teenslippers laten bedrukken met een eigen foto. Zo heb je een paar slippers die niemand anders heeft. Leuk om te hebben, leuk om te geven.

Het betreft mooie zomerse teenslippers in havaian style. Gemaakt van natuurlijk rubber met bandjes van jersey stof . De slippers met eigen foto zijn verkrijgbaar voor kinderen en volwassenen, van maat 23 tot en met 45. De kwaliteit van de slippers is opvallend goed, vooral gezien de lage prijs in combinatie met het feit dat ze in een oplage van één paar bedrukt moeten worden.

Hier vind je de beste aanbieders van deze slippers met eigen foto

Het hele voetbed wordt bedrukt met een eigen foto, tekst en patroon naar keuze. In plaats van een foto kun je ook een tekening van de kinderen, een afbeelding van een favoriet stripfguur of een ander soort afbeelding gebruiken. De meeste van dit soort slippers met eigen foto wordt voorzien van een foto van de koper en kado gedaan aan een vriend of familielid. Een leuk cadeau als iemand op vakantie gaat. Hij of zij kan dan iedere keer aan je denken als de slippers worden aangetrokken.

En ook niet onbelangrijk, deze unieke slippers vind je altijd en overal terug!