Er zijn heel veel merken schoenen die gespecialiseerd zijn in damesschoenen, maar labels die alleen herenschoenen maken kom je steeds minder tegen.
Toch bestaan deze specialisten in herenschoenen. Sneaky Steve is zo’n merk schoenen. Al moeten we zeggen dat Sneaky Steve sinds kort ook damesschoenen maakt. Zelfs kinderschoenen zitten er tegenwoordig in de collectie!
Nog een koerswijziging: Zoals de naam al doet vermoeden maakte Sneaky Steve in eerste instantie vooral sneakers. Maar tegenwoordig zijn de booties voor Sneaky Steve minstens zo belangrijk.
Ook voor andere heel mooie herenschoenen is Sneaky Steve een merk om in de gaten te houden.

Hier koop je voordelig Sneaky Steve schoenen

Sneaky Steve schoenen zijn heel vriendelijk geprijsd, vooral als je de hoge kwaliteit en de prachtige uitstraling van deze schoenen in ogenschouw neemt. De prijs / kwaliteit verhouding van Sneaky Steve schoenen is gewoon erg goed.

Bij onderstaande online schoenenwinkels kun je het beste Sneaky Steve schoenen kopen. Deze webshops hebben het beste assortiment tegen de laagste prijzen.

Sneakers en andere schoenen

Het assortiment van Sneaky Steve bestaat voor een groot deel uit sneakers en booties.

En met sneakers bedoelen we in dit geval niet alleen de sportschoenen die we tegenwoordig sneakers noemen, maar ook andere vormen van ‘sluipers’, zachte schoenen waarmee je geruisloos loopt.

Veel Sneaky Steve sneakers en andere schoenen van dit merk zijn gemaakt van textiel en su├Ęde, maar ook leer komt heel veel voor.

De wintercollectie van Sneaky Steve schoenen bestaat vooral uit coole booties. Stoere herenlaarsjes en ook stoere damesboots van echt leer met veel uitstraling. Kijk vooral bij bovenstaande winkels eens naar de Sneaky Steve leren booties en hoge sneakers.

De uitstraling van al deze Sneaky Steve schoenen is geweldig. het zijn mooie verzorgende schoenen die sportief en stoer staan. Sterke schoenen met een krachtige uitstraling. Echte schoenen voor echte mannen.

Over Sneaky Steve

Het Sandinavische schoenmerk Sneaky Steve is in 2007 opgericht met als doel het gat op te vullen tussen dure schoenen van de grote merken en de kwalitatief mindere schoenen van de goedkope merken.

De prijs van Sneaky Steve schoenen ligt inderdaad in dit gapende gat, maar de kwaliteit van de schoenen doet niet ten onder van die van de grote merken.

Sneaky Steve schoenen zijn dan ook een groot succes. Je vindt ze in schoenenwinkels over de hele wereld.

Kijk voor goedkope aanbiedingen van Sneaky Steve schoenen online bij de aanbevolen winkels in het eerdergenoemde overzicht.


Onderwerpen:
Sneaky Steve boots, booties, Sneaky Steven laarzen, laarsjes, Sneaky Steve schoenen, sneakers.