Solidus schoenen zijn comfortschoenen uit Duitsland met een stoere sportieve uitstraling. Solidus is ruim 100 jaar geleden begonnen als schoenfabrikant van outdoor schoenen, en dat is nog steeds aan veel Solidus schoenen te zien.
Bij dit merk comfortschoenen voor dames en heren kun je terecht voor een paar stevige boots of modieuze enkellaarsjes, maar ook voor comfortabele instappers, nette veterschoenen of meer traditionele gezondheidssandalen. Ook bevat de collectie veel klittenbandschoenen voor volwassenen.

Voordelig in Nederland Solidus schoenen kopen

Kijk bij de aanbiedingen van Solidus schoenen bij onderstaande winkels voor alle modellen en prijzen bij de belangrijkste schoenenwinkels in Nederland en België die online Solidus schoenen verkopen.

Al deze Solidus comfortschoenen zijn bijzonder comfortabel, want Solidus schoenen en laarsjes zijn echte comfortschoenen. Ideaal voor mensen met moeilijke, pijnlijke of afwijkende voeten.

Comfortabele schoenen in vele breedtematen

Solidus schoenen zijn in vele breedtes verkrijgbaar. Niet minder dan 8 verschillende breedtematen kent het merk voor zijn dames- en herenschoenen. Dat betekent dat er ook voor mensen met zeer smalle of zeer brede voeten goed passende Solidus schoenen beschikbaar zijn.

Echte comfortschoenen

De schoenen worden gemaakt van niet irriterende aangename materialen zoals bijzonder zacht leer en het innovatieve high-tech materiaal Fashmo dat speciaal voor orthopedische schoenen is ontwikkeld. Ook de afwerking van de schoenen is dusdanig dat ze de voet niet irriteren en vanzelfsprekend beschikken alle Solidus schoenen over verwisselbare voetbedden, waardoor ze worden gedragen met een op maat gemaakte steunzool.

Ook de luchtgeveerde zolen van Solidus schoenen dragen bij aan een zeer hoog draagcomfort. Dit zijn comfortschoenen die deze naam echt mogen dragen

Informatie Solidus Comfortschuhe

Solidus is al in 1910 onder de naam Solidschuh in de zuid Duitse stadTuttlingen (Baden-Württemberg) opgericht door Georg W. Martin. Bij Solidshuh werden toen, hoofdzakelijk met de hand, wandelschoenen, jachtschoenen, bergschoenen, sportschoenen, skischoenen en schaatsschoenen gemaakt. Dit met dusdanig veel succes dat het merk in 1920 als eerste Duitse schoenfabrikant overging tot serieproductie.

In 1965 neemt Solidshuh de schoenfabrikant Chasalla uit Kassel over en vanaf dat moment wordt de naam Solidus gebruikt. Solidus Comfortschuhe is de naam van het nieuwe bedrijf dat meer en meer groeit. Vanaf 1972 begint Solidus zijn schoenen te exporteren. Hun comfortschoenen zijn dan ondermeer te koop in Scandinavië, Zwitserland, Noord-Amerika en Japan.

Sinds 2010 is Solidus onderdeel van de Berkemann Shoe Group. Solidus voert ook de merken Solicare Soft en Meisi. Solidus schoenen zijn vandaag de dag officieel te koop in meer dan 30 landen waaronder Nederland en België.

Kijk bij bovenstaande aanbiedingen waar je de Solidus comfortschoenen goedkoop kunt kopen.


Onderwerpen:
Solidus comfortschoenen, comfortabele herenschoenen, damesschoenen, Solidus schoenen, heren, dames.