Sperry Top Sider schoenen zijn prachtige bootschoenen van hoge kwaliteit. In 1935 was het de zeeman Paul Sperry die de bootschoen uitvond.

Nu, zo’n 80 jaar later, is het merk Sperry Top Sider nog steeds de belangrijkste producent van klassieke bootschoenen. Het zijn heerlijke zomerschenen voor dames en heren.

Heerlijke zomerschoenen

Sperry Top Sider bootschoenen stralen zon, zee en strand uit. Ze zien er zomers uit en zijn ook nog eens waterdicht. Ideaal voor op de boot, maar ook voor bij het zwembad of op het strand. Of om gewoon in de zomer mee rond te lopen, want zoals al gezegd zijn Sperry Top Sider schoenen heerlijke zomerschoenen.

Deze winkels bieden voordelig veel Sperry Top Sider schoenen aan

Sperry Top Sider schoenen zijn in Nederland te koop bij een groot aantal goede schoenenwinkels. De beste van de winkels, met de laagste prijzen en het grootste aanbod aan Sperry schoenen vind je hier onder:

Kijk hier voor de beste winkels voor Sperry Top Sider schoenen

Echte bootschoenen

De allereerste Sperry Top Sider schoenen waren bedoeld om mee te zeilen. Ondanks de oorlogsjaren die een grote invloed hadden op de eerste jaren van het bestaan van deze schoenen werden de Sperry’s in korte tijd populair. De bootschoenen werden ook al snel gebruikt voor meer dan zeilen alleen. Sperry Top Sider schoenen worden nu als casual schoenen bij tal van gelegenheden en bezigheden gedragen. Zowel door mannen als door vrouwen.

Naast bootschoenen maakt Sperry Top Sider tegenwoordig ook andere modellen schoenen. Mocassins, veterschoenen en zelfs laarzen worden nu onder deze naam verkocht. Het zijn veelal schoenen voor de zomer maar de eerste Sperry Top Sider laarzen voor winterse periodes zijn ook al gesignaleerd. Het blijven echter de Sperry Top Sider bootschoenen die voor dit merk het belangrijkst zijn.

Kijk bij de bovenstaande winkels voor het grootste aanbod Sperry Top Sider schoenen tegen de laagste prijs.