Start Rite schoenen zijn goede kinderschoenen uit Engeland met een vrolijke sportieve uitstraling. Aan de eigentijdse kinderschoenen zie je het niet af, maar Start Rite bestaat al sinds 1792.

Er zijn Start Rite jongensschoenen en Start Rite meisjesschoenen. Kijk bij de aanbiedingen van Start Rite schoenen wat er allemaal van dit Britse schoenenmerk in Nederland te koop is.

Informatie Start Rite schoenen

Start Rite is een familiebedrijf. Inmiddels staat de achtste generatie aan het hoofd! Het bedrijf is al in 1792 door James Smith in het Engelse Norwich opgericht. Het hoofdkantoor is nog steeds in die stad te vinden. Smith was de eerste schoenmaker in Norwich die een alternatief bod voor de dure schoenen zoals ze toen verkocht werden. Bij bereikte met zijn schoenen daarom een groot publiek. De specialisatie naar kinderschoenne zou later pas volgen.

In de jaren 20 was Start Rite één van de eerste fabrikanten die kinderschoenen ging maken die niet alleen in maat maar ook in vorm afweken van de schoenen voor volwassenen. De naam Start Rite werd toen ook voor het eerst gebruikt (in 1921). De tweeling uit het logo van Start Rite zag in 1936 het levenslicht.

Eeuwen na de oprichting door James Smith bestaat Start Rite nog steeds. In Nederland is het merk minder bekend maar in Engeland is het al generaties lang een grote naam. Start Rite staat voor betaalbare kwaliteit in kinderschoenen. Alle Start Rite schoenen zijn gemaakt van uitstekende materialen. De kinderschoenen zijn duurzaam en eigentijds, en leverbaar in hele en halve maten en in diverse breedtematen. Zo kun je altijd een paar perfect passende Start Rite schoenen bestellen.

Ook voor wat betreft modellen biedt Start Rite veel keuze. Van laarzen tot slippers, van sneakers en ballerina’s tot nette kinderschoenen. Bij de bovenstaande aanbiedingen van Start Rite schoenen vind je al deze kinderschoenen tegen een lage prijs.

Foto’s: Start Rite

Onderwerpen:
Start Rite schoenen, jongens, meisjes, Start Rite kinderschoenen.

Productselectie: Amazon