Wat gebeurt er als getalenteerde Belgische schoendesigners gaan samenwerken met ervaren Italiaanse schoenmakers? Dan krijg je prachtige Sweet Lemon schoenen en laarzen. Sweet Lemon is een Belgisch kwaliteitsmerk in schoenen. Sweet Lemon is in 2012 opgericht door Arnaud Vanderplancke.

Het resultaat van de Belgisch-Italiaanse samenwerking is unieke schoenen en laarzen voor dames, altijd origineel, altijd eigentijds, vaak opvallend en pittig, en altijd bijzonder goed van kwaliteit.

Sweet Lemon schoenen zijn er voor alle seizoenen en in vele modellen. Er zijn heel veel Sweet Lemon laarzen en laarsjes, maar ook sandalen, pumps, slippers en sneakers

Hier koop je goedkoop Sweet Lemon schoenen en laarzen

Onderstaande online winkels bieden al deze Sweet Lemon schoenen goedkoop aan in Nederland en Belgiƫ.

Naast damesschoenen en dameslaarzen maakt Sweet Lemon ook tassen, horloges en riemen.

Informatie Sweet Lemon schoenen

De naam Sweet Lemon verwijst naar zowel de zachtheid van het gebruikte leer als naar het originele en pittige design dat Sweet Lemon laarzen en schoenen kenmerkt. De designers van Sweet Lemon gaan details als klinknageltjes, metalen gespen en stras niet uit de weg. Dat heeft vaak een modieuze en stoere uitstraling tot gevolg. Sweet Lemon schoenen zijn schoenen en laarsjes voor powervrouwen.

De productiviteit van Sweet Lemon is hoog. De designers in BelgiĆ« ontwerpen voor ieder seizoen zo’n 200 verschillende modellen. Daarbij spelen ze sterk in op de allerlaatste trends van topdesigners en hetgeen er op de catwalk te zien is.

Sweet Lemon laarsjes en laarzen maken een groot deel uit van de schoenencollectie van het merk. Met zowel lage als hoge hakken. Maar ook andere damesschoenen kom je veelvuldig in de Sweet Lemon collecties tegen. Ook elegante schoentjes als ballerina’s, pumps en sandalen.

Kijk maar bij de bovenstaande aanbevolen winkels voor het mooie en betaalbare aanbod aan Sweet Lemon schoenen en laarzen voor dames.


Foto’s: Sweet Lemon

Onderwerpen:
Sweet Lemon schoenen, dames, mode, Sweet Lemon laarzen, damesschoenen, enkellaarsjes.