Trussardi schoenen zijn prachtige casual schoenen van het Italiaanse modemerk Trussardi Jeans. De colllectie Trussardi schoenen bestaat vooral uit Trussardi sneakers, maar het merk maakt ook andere schoenen zoals veterschoenen, instappers, pumps en sandalen.

Trussardi Jeans schoenen in Nederland kopen

Kijk hieronder voor een overzicht van alle verschillende Trussardi schoenen bij de beste schoenenwinkels in Nederland die Trussardi schoenen verkopen.

Nette stijlvolle Italiaanse sneakers voor dames en heren

Trussardi is geen goedkoop schoenmerk, maar wel een schoenmerk dat bijzonder mooie en stijlvolle schoenen maakt. Zowel damesschoenen als herenschoenen. De stijl van de meeste Trussardi schoenen is casual, maar toch ook heel netjes en stijlvol. De schoenen hebben mooie strakke designs. Tijdloos, maar toch modern.

Informatie Trussardi schoenen

Trussardi is een Italiaans modehuis dat al in 1911 is opgericht. Trussardi begon als fabrikant van leren handschoenen maar later kwamen daar andere lederen producten bij. Het Trussardi concern kwam pas in de jaren 70 tot bloei toen de modeontwerper Nicola Trussardi het bedrijf van zijn oom overnam. Hij bouwde het handschoenenfabriekje uit tot een groot internationaal modeconcern.

Het was ook Nicola die de eerste Trussardi schoenen op de markt bracht (in 1970). Met succes want sindsdien zijn de smaakvolle Trussardi schoenen een echte hit.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Trussardi schoenen voor al deze mooie schoenen tegen de laagste prijs.
 
Foto’s: Trussardi Jeans
 
Onderwerpen:
Trussardi Jeans sneakers, Trussardi schoenen, Trussardi sneakers.