Het bekende schoenenmerk Vans brengt in samenwerking met het Deense Rains een collectie schoenen uit. Rains is een fabrikant van regenkleding, maar hun samenwerking betreft geen regenlaarzen maar hoge sneakers, lage sneakers en instappers die goed tegen de regen bestand zijn. Ook maken deze Vans X Rains schoenen gebruik van de UltraCush Lite-technologie van Rains.

Met de Vans X Rains schoenen voegt Vans een aantal mooie nieuwe schoenen aan zijn collectie toe. Kijk bij de aanbiedingen van Vans schoenen waar je de schoenen van dit Amerikaanse schoenenmerk goedkoop kunt kopen.

Niet alleen is er bij deze waterbestendige Vans X Rains schoenen gebruik gemaakt van de UltraCush Lite-technologie van de Deense regenkledingfabrikant, ook zijn veel kenmerken van hun kleding in deze Vans schoenen terug te vinden. Zo herkennen we in de veters en nestels die sluitingen van de Rains regenjassen, en zijn de reflecterende details van de regenkleding ook op deze Vans schoenen te vinden. En op de binnenzool is een afbeelding van de Rains fabriek te vinden.

Foto’s: Vans

Onderwerpen:
Vans sneakers, Rains sneakers, Vans x Rains schoenen.