Versus schoenen zijn een schoenenlijn van het Italiaanse modehuis Versace. Er zijn Versus Versace schoenen voor dames en heren. De stijl van Versus schoenen is modieus, maar ook heel stoer en origineel.

Natuurlijk zijn Versus Versace schoenen exclusief, met het bijbehorende prijskaartje. Maar de schoenen van dit label zijn lang niet zo duur als de schoenen met het Versace label. En er zijn vaak interessante aanbiedingen.

Kijk maar eens bij de aanbiedingen van Versace schoenen of je een paar van die unieke Versus Versace schoenen met een hoge korting kunt bemachtigen. Je vind daar ook de aanbiedingen van schoenen van andere Versace labels bij de belangrijkste winkels.

Informatie Versus Versace schoenen

Onder het label Versus worden niet alleen schoenen verkocht, maar ook kleding, parfums, horloges, brillen en andere mode-accessoires. Versus Versace heeft vele beroemdheden als fan. Onder andere  Jennifer Lopez , Cheryl Cole , Leighton Meester, Miranda Cosgrove en Alexa Chung worden regelmatig op Versus schoenen of met andere Versus mode gespot.

Versace startte het label Versus in 1989 en droeg het op aan zijn zus Donatella, tevens de vice-president van het mode-concern. In de eerste jaren stond Versus Versace vooral bekend om de rock-chic look. De herenlijn van Versus Versace kwam pas later.

Na 2005 waren de problemen van het Versace concern de oorzaak dat Versus Versace verdween, maar in 2009 bracht Donatella Versace in samenwerking met de Britse modeontwerper Christopher Kane Versus terug op de markt. Het begon dat jaar met Versus schoenen, handtassen en sieraden en een jaar later kwam er ook weer Versus Versace kleding uit.

Ontwerper Christopher Kane overleed in 2012. Zijn werk werd daarna overgenomen door de Ierse modedesigner JW Anderson.

Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen van Versace schoenen voor de prachtige Versus Versace schoenen tegen de laagste prijs.


Foto’s: Versace

Onderwerpen:
Versus Versace schoenen, Versus schoenen, Versus laarzen, Versus Versace laarzen.